agutek_
Fanka BB :)
Ledwo ją widzę coś jakby jest, ale może lepiej powtórzyć test, bo to też zależy, w którym dc jesteś.Cześć dziewczyny… czy widzicie tutaj cień drugiej kreski? Czy mam zwidy…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ledwo ją widzę coś jakby jest, ale może lepiej powtórzyć test, bo to też zależy, w którym dc jesteś.Cześć dziewczyny… czy widzicie tutaj cień drugiej kreski? Czy mam zwidy…
Jutro rano powtórzę. Dziś mam 30 dc, cykle 31dniowe mniej więcej… Zobaczymy co jutro powie testLedwo ją widzę coś jakby jest, ale może lepiej powtórzyć test, bo to też zależy, w którym dc jesteś.
Trzymam kciuki by to było toCześć dziewczyny… czy widzicie tutaj cień drugiej kreski? Czy mam zwidy…
Jutro rano powtórzę. Dziś mam 30 dc, cykle 31dniowe mniej więcej… Zobaczymy co jutro powie test
Elo! Rozgość sięCześć!
Chciałabym do Was dołączyć.
Za nami wiele lat starań, 4 poronienia na różnym etapie i szeroka diagnostyka.
Kiedyś już tu byłam i długo też podczytuje.
Powodzenia
Mam pytanie do dziewczyn, które już to przerobiły: jak wygląda stymulacja owulacji? Ta u ginekologa
Ogólnie, jak to wygląda, w którym dniu cyklu się zgłosić, czy leki są drogie, czy są dostępne w każdej aptece ciekawi mnie jak wygląda cały procesA jakie masz pytania?
Ja miałam kilka miesięcy stymulacje.
W zasadzie to po prostu bierzesz leki zgodnie z wytycznymi lekarza i chodzisz na monitoring
cześć! Co już diagnozowaliscie? Jakaś konkretna diagnostyka w związku z tymi poronieniami? Pytam bo sama jestem po 3 biochemicznych i zaczęłam swoją drogę diagnostycznąCześć!
Chciałabym do Was dołączyć.
Za nami wiele lat starań, 4 poronienia na różnym etapie i szeroka diagnostyka.
Kiedyś już tu byłam i długo też podczytuje.
Powodzenia
Ogólnie, jak to wygląda, w którym dniu cyklu się zgłosić, czy leki są drogie, czy są dostępne w każdej aptece ciekawi mnie jak wygląda cały proces