Madame JS
Fanka BB :)
Pozytywny to taki, gdzie kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej.Bo ten pozytywny dzisiaj jest bardziej wyraźny niż wczoraj,to znaczy że owulacja będzie za te 24-72h?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozytywny to taki, gdzie kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej.Bo ten pozytywny dzisiaj jest bardziej wyraźny niż wczoraj,to znaczy że owulacja będzie za te 24-72h?
O matko wybacz.ja nigdy nie zaszłam w ciąże, poplątałaś dwa tematy
możesz podać nazwy badan nasienia które watro zrobić ?
Nawet nie wiedziałam, wdrażam się w temat, u mnie dziś się rozkręca długo wyczekiwana miesiączka.U mnie Duphaston tez slabo dziala. Lepszy jest podobno progesteron besins lub po prostu luteina dopochwowo.
Niestety nie pomogę bo nie mialam cyklów stymulowanych. U mnie wszystko prawie książkowo z owulacja.Nawet nie wiedziałam, wdrażam się w temat, u mnie dziś się rozkręca długo wyczekiwana miesiączka.
Ten cykl zaczynam z lamettą, macie jakieś doświadczenie ? Stymulacja to dla mnie całkowita nowość.
Lub tak samo ciemnaPozytywny to taki, gdzie kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej.
Różnie dziewczyny na stymulke reagują w zależności od dawki i tego czym stymulacja, można się spodziewać na przykład szybszej owu. Rozumiem, ze będziesz miała jakiś monitoring?Nawet nie wiedziałam, wdrażam się w temat, u mnie dziś się rozkręca długo wyczekiwana miesiączka.
Ten cykl zaczynam z lamettą, macie jakieś doświadczenie ? Stymulacja to dla mnie całkowita nowość.
Ja miałam dwa cykle stymulowane Lametta i w drugim cyklu stymulowany (łącznie ósmym) zobaczyłam dwie kreski. Po tym leku ładnie rosły pecherzyki, bo u mnie był z tym problem, a później przyjmowałam Ovitrelle na pęknięcie. Jak widać zadziałało, chociaż to sam początekNawet nie wiedziałam, wdrażam się w temat, u mnie dziś się rozkręca długo wyczekiwana miesiączka.
Różnie dziewczyny na stymulke reagują w zależności od dawki i tego czym stymulacja, można się spodziewać na przykład szybszej owu. Rozumiem, ze będziesz miała jakiś monitoring?
Ja miałam dwa cykle stymulowane Lametta i w drugim cyklu stymulowany (łącznie ósmym) zobaczyłam dwie kreski. Po tym leku ładnie rosły pecherzyki, bo u mnie był z tym problem, a później przyjmowałam Ovitrelle na pęknięcie. Jak widać zadziałało, chociaż to sam początek
Trzyma kciuki, żeby urosły piękne i dały Ci bobasaTak, od 3 dnia cyklu mam brać leki, a 13/14 dzień monitoring. Stymulacje mam ze względu na brak owulacji.