reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

U mnie to było tak - cykle zawsze 27 dni. Nagle w 21dc plamienie trwające do 25dc w 32dc progesteron 3, okres w 46dc I lekarz zalecił proga 200 mg dopochwowo przez 3 cykle od 3dpo 10 tabletek.

Tak z ciekawości - to była jednorazowa taka akcja? Był ten cykl monitorowany? Może nie było potrzeby regulacji cyklu a owu po prostu była później, jednorazowo, co by tłumaczyło niskiego proga w 32dc zakładając ze było tuż po owu. Jestem ciekawa.

reklama
My kupiliśmy psa po moim poronieniu, straciłam ciąże w kwietniu a w czerwcu już mieliśmy bubka w domu. Mój narzeczony wiedział, że to jest jedyne co może mnie wyciągnąć z tej rozpaczy. Kochamy go na maksa, jest naszym synciem, śpi z nami w łóżku a ja mu za ciepło to kładzie się obok lozka. W rolce aparatu 95% zdjęć to mój piesek 😆 codziennie dostaje milion buziaków i wyznań miłości, jest najmilszy i najmądrzejszy na świecie 😄😍😍😍🥰
@Zazuu moj maluszek 35kg, ja mam owczarka, a Ty? :)
Też miałam takie marzenie po poronieniu, myślałam że to jedyne co mnie mogło odciągnąć od myślenia, przelanie uczucia na coś futrzastego :) No ale niestety, muszę sobie jeszcze poczekać.

Moja Luna 🙂Już przylazła do mnie do łożka
20220112_231418.jpg

Hej! W tym roku będę mieć 30
Lat.. zawsze mówiłam, ze do 30
Ki mam czas na dzieci.. i szczerze nie czułam instynktu macierzyńskiego , jednak wszystko się zmienia z czasem. Starania rozpoczęte w styczniu zeszłego roku, poroniłam w maju. W listopadzie dowiedziałam się o mutacji MTHR i PAI 1, obie heterozygotyczne . Od Nowego Roku nowa
siła i możliwości:) także pije dużo wody, zaczęłam się więcej ruszać, biorę acard 75 + femibion 0 i czytam Wasze historie. Liczę , ze w tym Roku każdej z nas zabije mocniej serce na widok dwóch kresek i ciaza przebiegnie pomyślnie ❤️

Hej! W tym roku będę mieć 30
Lat.. zawsze mówiłam, ze do 30
Ki mam czas na dzieci.. i szczerze nie czułam instynktu macierzyńskiego , jednak wszystko się zmienia z czasem. Starania rozpoczęte w styczniu zeszłego roku, poroniłam w maju. W listopadzie dowiedziałam się o mutacji MTHR i PAI 1, obie heterozygotyczne . Od Nowego Roku nowa
siła i możliwości:) także pije dużo wody, zaczęłam się więcej ruszać, biorę acard 75 + femibion 0 i czytam Wasze historie. Liczę , ze w tym Roku każdej z nas zabije mocniej serce na widok dwóch kresek i ciaza przebiegnie pomyślnie [emoji3590]

Witaj! Oby na krótko!

A co ja też się pochwalę moimi futrem😉
Same dziewczyny.
Królik Kitty
Psy Diana i Lola
Kozy Rozalia i Klementyna
Kucyk Lalcia

Załączniki

• IMG_20210806_143855.jpg
    IMG_20210806_143855.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 62
  • IMG_20210512_062341~2.jpg