reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
Wszystko zależy od chu*jowości tej ciąży i od kobiety indywidualnie.
Moja beta spada już 2 msc i 5 dni i dalej nie spadła do zera
emoji85.png
Ok, czyli znowu czekanie 😂 To zachodzenie w ciążę to wieczne czekanie, no ja nie wiem 😝 To u mnie komfortowa sytuacja, że taka niska beta, bo mogę spadek tanimi testami sprawdzać 🤣
Hej dziewczyny ❤ u mnie dzisiaj 32 dc i dzień planowanej miesiączki. Test z rana negatywny🥺 No nic, trzeba działać dalej 😎😊
Co Nas nie zabije, to wzmocni! Może następny cykl będzie szczęśliwy 💪

U mnie tez sie zaczęło od niskiej bo pierwsza 8 a druga 13 [emoji23][emoji23]
A walczę i walczę i c*uj[emoji23]
No ale u mnie w takim ślimaczym tempie urosla do 300 w szczycie. Później szybko spadła do 100 i tak się ze mną bujała. 105,130,110 i tak z 3 tygodnie.
Zaliczyłam juz drugi okres, jestem na antykoncepcji, a w sobotę i tak beta 9,87 [emoji2356]
Czasem myślę, że to się nigdy nie skończy[emoji28]
Ok, czyli znowu czekanie [emoji23] To zachodzenie w ciążę to wieczne czekanie, no ja nie wiem [emoji13] To u mnie komfortowa sytuacja, że taka niska beta, bo mogę spadek tanimi testami sprawdzać [emoji1787]

Co Nas nie zabije, to wzmocni! Może następny cykl będzie szczęśliwy [emoji123]

U mnie tez sie zaczęło od niskiej bo pierwsza 8 a druga 13 [emoji23][emoji23]

A walczę i walczę i c*uj[emoji23]

No ale u mnie w takim ślimaczym tempie urosla do 300 w szczycie. Później szybko spadła do 100 i tak się ze mną bujała. 105,130,110 i tak z 3 tygodnie.

Zaliczyłam juz drugi okres, jestem na antykoncepcji, a w sobotę i tak beta 9,87 [emoji2356]

Czasem myślę, że to się nigdy nie skończy[emoji28]
O matko! To mam nadzieję, że moja parszywa 13-tka się mnie tak mocno nie uczepi 😂 Zobaczymy jak długie będzie krwawienie i co tam na przeglądzie u lekarza. Nawet nie wiem, czy i kiedy owulacja będzie 😝 Więc teraz do następnej @ będę mierzyła tylko temperaturę (bez żadnych testów owulacyjnych) i tak na niewiadomego będzie bzykanie 😂

reklama
Do góry