reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Wszystko zależy od chu*jowości tej ciąży i od kobiety indywidualnie.
Moja beta spada już 2 msc i 5 dni i dalej nie spadła do zera
emoji85.png
Ok, czyli znowu czekanie 😂 To zachodzenie w ciążę to wieczne czekanie, no ja nie wiem 😝 To u mnie komfortowa sytuacja, że taka niska beta, bo mogę spadek tanimi testami sprawdzać 🤣
Hej dziewczyny ❤ u mnie dzisiaj 32 dc i dzień planowanej miesiączki. Test z rana negatywny🥺 No nic, trzeba działać dalej 😎😊
Co Nas nie zabije, to wzmocni! Może następny cykl będzie szczęśliwy 💪

U mnie tez sie zaczęło od niskiej bo pierwsza 8 a druga 13 [emoji23][emoji23]
A walczę i walczę i c*uj[emoji23]
No ale u mnie w takim ślimaczym tempie urosla do 300 w szczycie. Później szybko spadła do 100 i tak się ze mną bujała. 105,130,110 i tak z 3 tygodnie.
Zaliczyłam juz drugi okres, jestem na antykoncepcji, a w sobotę i tak beta 9,87 [emoji2356]
Czasem myślę, że to się nigdy nie skończy[emoji28]
Ok, czyli znowu czekanie [emoji23] To zachodzenie w ciążę to wieczne czekanie, no ja nie wiem [emoji13] To u mnie komfortowa sytuacja, że taka niska beta, bo mogę spadek tanimi testami sprawdzać [emoji1787]

Co Nas nie zabije, to wzmocni! Może następny cykl będzie szczęśliwy [emoji123]

U mnie tez sie zaczęło od niskiej bo pierwsza 8 a druga 13 [emoji23][emoji23]

A walczę i walczę i c*uj[emoji23]

No ale u mnie w takim ślimaczym tempie urosla do 300 w szczycie. Później szybko spadła do 100 i tak się ze mną bujała. 105,130,110 i tak z 3 tygodnie.

Zaliczyłam juz drugi okres, jestem na antykoncepcji, a w sobotę i tak beta 9,87 [emoji2356]

Czasem myślę, że to się nigdy nie skończy[emoji28]
O matko! To mam nadzieję, że moja parszywa 13-tka się mnie tak mocno nie uczepi 😂 Zobaczymy jak długie będzie krwawienie i co tam na przeglądzie u lekarza. Nawet nie wiem, czy i kiedy owulacja będzie 😝 Więc teraz do następnej @ będę mierzyła tylko temperaturę (bez żadnych testów owulacyjnych) i tak na niewiadomego będzie bzykanie 😂

reklama
Do góry