reklama
hachette
Fanka BB :)
hachette
U mnie przy pcos się nie sprawdziły, ale nie ma reguły, musisz wypróbować na sobieTak się zastanawiam, czy przy pcos warto robić testy owulacyjne?
small_princess
Zaangażowana w BB
Może dlatego ze to mniejsza czułość?Pytanie do dziewczyn po ovitrelle: czy Wy tez miałyście takie ledwo widoczne kreski? Podawałam zastrzyk w czwartek o 20:00, wiec dziś jest tak naprawdę 3dpo sądziłam, ze będą dwie tluste krechy a tu ledwo cień widać.
pluto_nova
Moderator
Pytanko mam do kobietek, które wyłapał biochema - ile czasu utrzymywała Wam się pozytywna beta? Ktoś to może sprawdzał?
Blondi_87
Zalezy jak wysoko zdążyła urosnąćPytanko mam do kobietek, które wyłapał biochema - ile czasu utrzymywała Wam się pozytywna beta? Ktoś to może sprawdzał?
pluto_nova
Moderator
no właśnie prawie nic, bo w piątek 13 i wczoraj 13. Zastanawiam się ile będzie się to utrzymywać, bo test 10 jeszcze wykrywaZalezy jak wysoko zdążyła urosnąć
small_princess
Zaangażowana w BB
Hej, wczoraj powinna dostać okres. Póki co nic, nie mam na stanie testów ciążowych a zżera mnie ciekawość. Trzymam jeszcze mocz ;p co sądzicie o teście owu? czy to bez sensu?
L
Ladycarooo
Gość
Bez sensu nawet jak wyjdzie pozytywny, to o niczym to nie świadczy w tym momencieHej, wczoraj powinna dostać okres. Póki co nic, nie mam na stanie testów ciążowych a zżera mnie ciekawość. Trzymam jeszcze mocz ;p co sądzicie o teście owu? czy to bez sensu?
reklama
Z
zaz208622
Gość
Wszystko zależy od chu*jowości tej ciąży i od kobiety indywidualnie.
Moja beta spada już 2 msc i 5 dni i dalej nie spadła do zera [emoji85]
Moja beta spada już 2 msc i 5 dni i dalej nie spadła do zera [emoji85]
Pytanko mam do kobietek, które wyłapał biochema - ile czasu utrzymywała Wam się pozytywna beta? Ktoś to może sprawdzał? [emoji848]
Podziel się: