reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny pink strumieniowy może wyjść negatywny 9-10 dpo ?
Każdy test może wyjść negatywny :p. A tak serio pytasz nas czy są jeszcze szanse, że się uda? Dopóki nie masz okresu to są, zrób test w terminie planowanej miesiączki jeśli nie przyjdzie - wtedy wynik będzie już pewny.

Cześć dziewczyny !
Jestem tu nowa. Staramy się z mężem już dwa lata, ale się nie udawało. Dziś byłam u lekarza.
Dostałam skierowanie na badania zrobiłam i mam pytanie odnośnie wyników może, któraś z Was wie jak obliczyć stosunek LH do FSH.
Prolaktynę 3 miesiące temu miałam 39.9, ale owulacja ponoć się odbyła ( badałam progesteron ).
Oraz dzisiaj mam 5dc i lekarka powiedziała, że też jestem po owulacji bo widziała ciałko żółte, trochę się zdziwiłam, że po takim czasie można to jeszcze zobaczyć.

Załączniki

• Screenshot_20220624_122458.jpg
    Screenshot_20220624_122458.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 79
Cześć dziewczyny !
Jestem tu nowa. Staramy się z mężem już dwa lata, ale się nie udawało. Dziś byłam u lekarza.
Dostałam skierowanie na badania zrobiłam i mam pytanie odnośnie wyników może, któraś z Was wie jak obliczyć stosunek LH do FSH.
Prolaktynę 3 miesiące temu miałam 39.9, ale owulacja ponoć się odbyła ( badałam progesteron ).
Oraz dzisiaj mam 5dc i lekarka powiedziała, że też jestem po owulacji bo widziała ciałko żółte, trochę się zdziwiłam, że po takim czasie można to jeszcze zobaczyć.
stosunek lh do fsh jest raczej spoko, prolaktyna dobra, ale 5 dc i jesteś po owulacji? Nie wiem czy możliwe, zeby był ślad jeszcze po owulacji z poprzedniego cyklu...

reklama
stosunek lh do fsh jest raczej spoko, prolaktyna dobra, ale 5 dc i jesteś po owulacji? Nie wiem czy możliwe, zeby był ślad jeszcze po owulacji z poprzedniego cyklu...
No właśnie mówiła, że owulacja w tamtym cyklu była bo widzi jeszcze ciałko żółte. A mam 5dc i jeszcze plamie po @ , może to jakiś torbiel był... Dlatego stwierdziłam, że napisze. Lepiej się kogoś dopytać, wizytę mam za tydzień. A wiecie jak to jest, człowiek by chciał wiedzieć wszystko od razu.

Do góry