reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
Każdy test może wyjść negatywny . A tak serio pytasz nas czy są jeszcze szanse, że się uda? Dopóki nie masz okresu to są, zrób test w terminie planowanej miesiączki jeśli nie przyjdzie - wtedy wynik będzie już pewny.Dziewczyny pink strumieniowy może wyjść negatywny 9-10 dpo ?
MartaS89
pytam,bo czytałam,że u nie których wyszedł już pozytywny.Każdy test może wyjść negatywny . A tak serio pytasz nas czy są jeszcze szanse, że się uda? Dopóki nie masz okresu to są, zrób test w terminie planowanej miesiączki jeśli nie przyjdzie - wtedy wynik będzie już pewny.
LadyCaro
To, że u niektórych już wychodził pozytywny to nie znaczy, że nie może wyjsć negatywnypytam,bo czytałam,że u nie których wyszedł już pozytywny.
pluto_nova
Moderator
może wyjść, 10dpo miałam biały jak śnieg, a 11dpo cień. Ale równie dobrze 10dpo biel i tak do okresuDziewczyny pink strumieniowy może wyjść negatywny 9-10 dpo ?
olka11135
pytam,bo czytałam,że u nie których wyszedł już pozytywny.
Bo to zależy kiedy kto ma implantację
No i pytanie czy owulacja potwierdzona w 100% monitoringiem
Rosse94
Cześć dziewczyny !
Jestem tu nowa. Staramy się z mężem już dwa lata, ale się nie udawało. Dziś byłam u lekarza.
Dostałam skierowanie na badania zrobiłam i mam pytanie odnośnie wyników może, któraś z Was wie jak obliczyć stosunek LH do FSH.
Prolaktynę 3 miesiące temu miałam 39.9, ale owulacja ponoć się odbyła ( badałam progesteron ).
Oraz dzisiaj mam 5dc i lekarka powiedziała, że też jestem po owulacji bo widziała ciałko żółte, trochę się zdziwiłam, że po takim czasie można to jeszcze zobaczyć.
Jestem tu nowa. Staramy się z mężem już dwa lata, ale się nie udawało. Dziś byłam u lekarza.
Dostałam skierowanie na badania zrobiłam i mam pytanie odnośnie wyników może, któraś z Was wie jak obliczyć stosunek LH do FSH.
Prolaktynę 3 miesiące temu miałam 39.9, ale owulacja ponoć się odbyła ( badałam progesteron ).
Oraz dzisiaj mam 5dc i lekarka powiedziała, że też jestem po owulacji bo widziała ciałko żółte, trochę się zdziwiłam, że po takim czasie można to jeszcze zobaczyć.
Załączniki
LadyCaro
stosunek lh do fsh jest raczej spoko, prolaktyna dobra, ale 5 dc i jesteś po owulacji? Nie wiem czy możliwe, zeby był ślad jeszcze po owulacji z poprzedniego cyklu...Cześć dziewczyny !
reklama
Rosse94
No właśnie mówiła, że owulacja w tamtym cyklu była bo widzi jeszcze ciałko żółte. A mam 5dc i jeszcze plamie po @ , może to jakiś torbiel był... Dlatego stwierdziłam, że napisze. Lepiej się kogoś dopytać, wizytę mam za tydzień. A wiecie jak to jest, człowiek by chciał wiedzieć wszystko od razu.stosunek lh do fsh jest raczej spoko, prolaktyna dobra, ale 5 dc i jesteś po owulacji? Nie wiem czy możliwe, zeby był ślad jeszcze po owulacji z poprzedniego cyklu...
Podziel się: