reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Jakby wystarczyło się raz wstrzelić w odpowiedni termin, to nie byłoby to tyle dziewczyn :). Generalnie powinno się współżyć regularnie przez cały cykl. Ale to nie daje żadnej gwarancji zajścia w ciążę. Zdrowa para ma mniej niż 20 procent szans na zajście w ciążę w jednym cyklu regularnie współżyjąc.

@coca Ty nie jesteś z Wrocławia?

Cykle masz raczej regularne, po samej długości cyklu to niewiele można stwierdzić :). Miałaś już jakieś badania, monitoring owulacji? Mąż robił badania nasienia?
nie 😄

reklama
Mam jeszcze screena z jakiegoś artykułu, który ktoś dawno temu wrzucił i tutaj wychodziłoby, że nawet 11dpo

Załączniki

• Screenshot_2022-02-27-12-27-14-06.jpg
    Screenshot_2022-02-27-12-27-14-06.jpg
    265,8 KB · Wyświetleń: 75
Jestem dzisiaj 8dpo i nie wiem czy w ogóle jest szansa, że cokolwiek by wyszło jutro rano. Ale testowanie jest w sumie przyjemne, dreszczyk emocji z rana i od razu się lepiej człowiek czuje 😆
Haha ja też lubię testować. Dziś sama jestem teoretycznie 8dpo i zatestowałam :D
Ale powiem Ci, że jest tu taka jedna, co zatestowała 8 dni po i miałą kreskę, a teraz łazi już chyba w 10 tygodniu :D

Haha ja też lubię testować. Dziś sama jestem teoretycznie 8dpo i zatestowałam :D
Ale powiem Ci, że jest tu taka jedna, co zatestowała 8 dni po i miałą kreskę, a teraz łazi już chyba w 10 tygodniu :D
Mega szybko! Właśnie teoretycznie wiem, że to możliwe, ale nigdy nie widziałam żeby komuś się udało

reklama
Do góry