lady_in_blue
Fanka BB :)
Jakby wystarczyło się raz wstrzelić w odpowiedni termin, to nie byłoby to tyle dziewczyn . Generalnie powinno się współżyć regularnie przez cały cykl. Ale to nie daje żadnej gwarancji zajścia w ciążę. Zdrowa para ma mniej niż 20 procent szans na zajście w ciążę w jednym cyklu regularnie współżyjąc.Chyba się wybiorę na to badanie z mężem. A powiedz mi jak to jest z tą owulacja wystarczy przed nią współżyć czy nie koniecznie ?
@coca Ty nie jesteś z Wrocławia?Hej ;-)
Długo się bałam tu napisać, wiem nie gryziecie xD.
A tak na poważnie, mam 34 lata mąż 41. Starania od ponad roku. Może nie tak intensywnie w każdy cykl. Ale wydaję mi się za długo, wiem każda z nas chce od razu.
Cykle mam nie regularne, co juz myślę że trafiliśmy to cyk okres przychodzi po 2/3 dniach.
W listopadzie 2021 test był pozytywny, ale nie zdarzylam nawet iść do lekarza. Po dwóch kreskach na 5 dzień krwawienie :-(
Biorę od dwóch miesięcy pregne start.
I szukam teraz dobrego gina we Wrocławiu, miałam dobrego lekarza ale uciekł na emeryturę, a obecny co jest za niego to jakoś nie możemy się dogadać.
Jeżeli któraś z Was może polecić jakiegoś lekarza z Wrocka to będę wdzięczna. Może też jakąś podpowiedź co do moich cyklów ?
Cykle masz raczej regularne, po samej długości cyklu to niewiele można stwierdzić . Miałaś już jakieś badania, monitoring owulacji? Mąż robił badania nasienia?