Rosse94
Fanka BB :)
Nie mówiła.Owulacja w trakcie okresu brzmi dość niepokojąco, a jakiej grubości miałaś endometrium?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mówiła.Owulacja w trakcie okresu brzmi dość niepokojąco, a jakiej grubości miałaś endometrium?
powiem Ci, ze jakoś mocno się nie znam, ale to jakieś dziwne, zeby 5dc było widać ciałko żółteNo właśnie mówiła, że owulacja w tamtym cyklu była bo widzi jeszcze ciałko żółte. A mam 5dc i jeszcze plamie po @ , może to jakiś torbiel był... Dlatego stwierdziłam, że napisze. Lepiej się kogoś dopytać, wizytę mam za tydzień. A wiecie jak to jest, człowiek by chciał wiedzieć wszystko od razu.
no kochana, te dlugości cykli są mega niepokojące. My w sumie możemy tu gdybać co i jak, ale polecam Ci skonsultować się z innym lekarzem. A Twja ginka nic nie powiedziała na te długości cykli?Dodam jeszcze, że moje cykle zawsze były 32-34 dniowe. Od grudnia mi się coś porobiło i miałam :
32
42
61
90
36.
Dodam jeszcze, że moje cykle zawsze były 32-34 dniowe. Od grudnia mi się coś porobiło i miałam :
32
42
61
90
36.
Ciałko żółte musi zaniknąć, żeby spadł progesteron i zaczął się okres. Więc też mi się to wydaje dziwne.powiem Ci, ze jakoś mocno się nie znam, ale to jakieś dziwne, zeby 5dc było widać ciałko żółte
nie wiem sama, chyba bym skonsultowała to z innym lekarzem. Pierwsze słysze, żeby po mieisiączce lekarz potwierdzał owulację z poprzedniego cyklu.
No dzisiaj poszłam dopiero pierwszy raz do lekarza, dlatego dała badania. Mówiła, że mogłam mieć dłuższe cykle przez prolaktynę, ponieważ jak robiłam 3 miesiące temu to miałam prawie 40.no kochana, te dlugości cykli są mega niepokojące. My w sumie możemy tu gdybać co i jak, ale polecam Ci skonsultować się z innym lekarzem. A Twja ginka nic nie powiedziała na te długości cykli?
Tak dużo sobie tą ginekolog osób chwali, że właśnie nie jest tylko od prowadzenia ciąży jak inni lekarze. I stosunek do pacjentki też ma dobry. Bo trafiłam kiedyś na takich lekarzy byle by spławić.Generalnie ciałko żółte pojawia się 1-2 dni po owulacji i znika wraz z 1 dniem cyklu czyli okresem. Także bardzo dziwne, że w 5dc masz jeszcze ciałko żółte. Ten lekarz jest polecany? Chyba, że to torbiel ale to też by Ci raczej powiedział
Staraliśmy się z mężem na luzie przez te dwa lata, dopiero teraz chcemy poważniej podejść do tego i zacząć robić badania itp. Robiłam 3 miesiące temu jest tarczycę.@Rosse94 a te badania, które wrzuciłaś to są jedyne badania które robiłaś w tym kierunku przez te dwa lata? Czy to jest tylko powtórka badań?