reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
U nas 3 koty i chwilowo na wakacjach pies ;)
U nas królik i pies na pokładzie 😍
mieliśmy też wiewióra Krzysia, ale nie był z Nami zbyt długo, bo już trochę lat miał. Wzięliśmy już dorosłego od kogoś kto się chciał pozbyć, bo się przeprowadzał 😐 My w ogóle zwierzolubni jesteśmy 😁
Kochom zwierzoooontka!

W ogóle od kiedy mamy pieska to te niepowodzenia ciążowe jakoś łatwiej znieść. Nasz psi-synek. Taka miłość, taka piękna relacja 🥺

Stary już do dzieci mówi, że jak skończą 18 lat to mają się wyprowadzić, żeby pokoje kolejnym psom udostępnić 😂
Opowiem Wam historię jak pojechaliśmy na wakacje i poprosiliśmy teściów, żeby co 2 dni zaglądali do Krzysia (głównie, żeby napełnić mu poidło z wodą i wrzucić pare orzechów). Wracamy, a przy woilerze leży dziadek do orzechów i słoik z łupinami. Mąż dzwoni do ojca i się pyta, co to, a tato: "No przecież miałem mu dawać orzechy", a mąż do niego: "czy Ty siedziałeś i łupałeś mu orzechy? Przecież to wiewiórka! On sobie z łupinami poradzi szybciej niż Ty" 😂

Stary już do dzieci mówi, że jak skończą 18 lat to mają się wyprowadzić, żeby pokoje kolejnym psom udostępnić 😂
Opowiem Wam historię jak pojechaliśmy na wakacje i poprosiliśmy teściów, żeby co 2 dni zaglądali do Krzysia (głównie, żeby napełnić mu poidło z wodą i wrzucić pare orzechów). Wracamy, a przy woilerze leży dziadek do orzechów i słoik z łupinami. Mąż dzwoni do ojca i się pyta, co to, a tato: "No przecież miałem mu dawać orzechy", a mąż do niego: "czy Ty siedziałeś i łupałeś mu orzechy? Przecież to wiewiórka! On sobie z łupinami poradzi szybciej niż Ty" 😂
Brzmi trochę jak Piksel syn naszej PeeBee ;)

Słodkie [emoji7]
Stary już do dzieci mówi, że jak skończą 18 lat to mają się wyprowadzić, żeby pokoje kolejnym psom udostępnić [emoji23]
Opowiem Wam historię jak pojechaliśmy na wakacje i poprosiliśmy teściów, żeby co 2 dni zaglądali do Krzysia (głównie, żeby napełnić mu poidło z wodą i wrzucić pare orzechów). Wracamy, a przy woilerze leży dziadek do orzechów i słoik z łupinami. Mąż dzwoni do ojca i się pyta, co to, a tato: "No przecież miałem mu dawać orzechy", a mąż do niego: "czy Ty siedziałeś i łupałeś mu orzechy? Przecież to wiewiórka! On sobie z łupinami poradzi szybciej niż Ty" [emoji23]

hahahahah XD zabrał Krzysiowi radość łupania.

Przeprzystojny[emoji3059][emoji7]
Kocham wszytko co ma futro
Ja teeeeż!  Niestety to jedna z niewielu rzeczy w której z małżem się nie zgadzamy i mogę tylko pomarzyć póki co :( Może jak w domku zamieszkamy w przyszłym roku to będziemy negocjować :)
Buahahaha :D Ale z drugiej strony sama nie wiem czy bym tak samo nie zrobiła 😂 😂

reklama
Ja teeeeż!  Niestety to jedna z niewielu rzeczy w której z małżem się nie zgadzamy i mogę tylko pomarzyć póki co :( Może jak w domku zamieszkamy w przyszłym roku to będziemy negocjować :)

Buahahaha :D Ale z drugiej strony sama nie wiem czy bym tak samo nie zrobiła 😂 😂
ja też na bank bym obierała. jeszcze kuźwa się zastanawiała czy nie za duże, czy nie pokroić. :D masakra.

Do góry