reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
A ja co cykl sobie wmawiam że szkoda mi kupować tyłu testów, bo co ja z nimi zrobię jak w tym cyklu zajdę w ciążę? 😂 I tak już od kilku miesięcy... Ja naiwna 😂
ja mam pomysł co zrobisz! Jak zajdziesz to wysikasz wszystkie pozytywne, położysz się w nich i zrobisz sobie fotę na pamiątkę 😂
Ja na początku starań też miałam zapas (zamawiałam hurtowo razem z owulakami), w tym cyklu jakoś nie zamówiłam, bo owulaki jeszcze miałam, a z testów się wystrzelałam przy biochemie 😂 Zostawiłam jeden - na jutro 😁 Ale pewnie po @ znowu kupię, bo muszę się też w owulacyjne zaopatrzyć 😝

ja mam pomysł co zrobisz! Jak zajdziesz to wysikasz wszystkie pozytywne, położysz się w nich i zrobisz sobie fotę na pamiątkę 😂
Ja na początku starań też miałam zapas (zamawiałam hurtowo razem z owulakami), w tym cyklu jakoś nie zamówiłam, bo owulaki jeszcze miałam, a z testów się wystrzelałam przy biochemie 😂 Zostawiłam jeden - na jutro 😁 Ale pewnie po @ znowu kupię, bo muszę się też w owulacyjne zaopatrzyć 😝
Hahaha, ale śmiechłam :D Wogóle ostatnie wasze posty mnie bardzo bawią i sprawiają w pozytywny nastrój :D Oby tak dalej taka atmosfera panowała :)

Chcę takie zdjęcie ❤️

Zawsze taka jest dopóki nikt nie przyjdzie jej popsuć [emoji28][emoji23]
@pluto_nova widzę zmianę profilowego [emoji41]
Cudeńko! Ciocia całuje w nosek!
nowa fota, bo u fryzjera był i jest ładny i pachnący 😁 Chociaz brzuch już żółty od szczochów - ach Ci faceci 😂 Ma na imię Harvey i jest najmłodszy w Naszej rodzinie, bo w listopadzie skończył rok 😁

Hej, czy mogę mieć pytanie do Dziewczyn suplementujacych progesteron w drugiej połowie cyklu? :) jaki wynik proga tydzień po owulacji skłonił Waszych lekarzy do wdrożenia proga w tabletkach/globulkach? Bo u mnie 7 dpo wynik 11. I nieczęsto to badałam, ale jeśli badałam to zawsze w granicy 10-11 jest. Zastanawiam się czy to ok, czy wsparcie by się przydało.
U mnie to było tak - cykle zawsze 27 dni. Nagle w 21dc plamienie trwające do 25dc w 32dc progesteron 3, okres w 46dc I lekarz zalecił proga 200 mg dopochwowo przez 3 cykle od 3dpo 10 tabletek.

Przeprzystojny[emoji3059][emoji7]
Kocham wszytko co ma futro
mieliśmy też wiewióra Krzysia, ale nie był z Nami zbyt długo, bo już trochę lat miał. Wzięliśmy już dorosłego od kogoś kto się chciał pozbyć, bo się przeprowadzał 😐 My w ogóle zwierzolubni jesteśmy 😁

Załączniki

• d8976339-4aea-46d7-bbee-a0bcb5291cfe.jpg
    d8976339-4aea-46d7-bbee-a0bcb5291cfe.jpg
    82,3 KB · Wyświetleń: 72
  • 8a5ca2d3-3e7b-406d-bde0-ac5dc12cff40.jpg
    8a5ca2d3-3e7b-406d-bde0-ac5dc12cff40.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry