reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
A ja co cykl sobie wmawiam że szkoda mi kupować tyłu testów, bo co ja z nimi zrobię jak w tym cyklu zajdę w ciążę? 😂 I tak już od kilku miesięcy... Ja naiwna 😂
ja mam pomysł co zrobisz! Jak zajdziesz to wysikasz wszystkie pozytywne, położysz się w nich i zrobisz sobie fotę na pamiątkę 😂
Ja na początku starań też miałam zapas (zamawiałam hurtowo razem z owulakami), w tym cyklu jakoś nie zamówiłam, bo owulaki jeszcze miałam, a z testów się wystrzelałam przy biochemie 😂 Zostawiłam jeden - na jutro 😁 Ale pewnie po @ znowu kupię, bo muszę się też w owulacyjne zaopatrzyć 😝

ja mam pomysł co zrobisz! Jak zajdziesz to wysikasz wszystkie pozytywne, położysz się w nich i zrobisz sobie fotę na pamiątkę 😂
Ja na początku starań też miałam zapas (zamawiałam hurtowo razem z owulakami), w tym cyklu jakoś nie zamówiłam, bo owulaki jeszcze miałam, a z testów się wystrzelałam przy biochemie 😂 Zostawiłam jeden - na jutro 😁 Ale pewnie po @ znowu kupię, bo muszę się też w owulacyjne zaopatrzyć 😝
Hahaha, ale śmiechłam :D Wogóle ostatnie wasze posty mnie bardzo bawią i sprawiają w pozytywny nastrój :D Oby tak dalej taka atmosfera panowała :)

Chcę takie zdjęcie ❤️

Zawsze taka jest dopóki nikt nie przyjdzie jej popsuć [emoji28][emoji23]
@pluto_nova widzę zmianę profilowego [emoji41]
Cudeńko! Ciocia całuje w nosek!
nowa fota, bo u fryzjera był i jest ładny i pachnący 😁 Chociaz brzuch już żółty od szczochów - ach Ci faceci 😂 Ma na imię Harvey i jest najmłodszy w Naszej rodzinie, bo w listopadzie skończył rok 😁

Hej, czy mogę mieć pytanie do Dziewczyn suplementujacych progesteron w drugiej połowie cyklu? :) jaki wynik proga tydzień po owulacji skłonił Waszych lekarzy do wdrożenia proga w tabletkach/globulkach? Bo u mnie 7 dpo wynik 11. I nieczęsto to badałam, ale jeśli badałam to zawsze w granicy 10-11 jest. Zastanawiam się czy to ok, czy wsparcie by się przydało.
U mnie to było tak - cykle zawsze 27 dni. Nagle w 21dc plamienie trwające do 25dc w 32dc progesteron 3, okres w 46dc I lekarz zalecił proga 200 mg dopochwowo przez 3 cykle od 3dpo 10 tabletek.

Przeprzystojny[emoji3059][emoji7]
Kocham wszytko co ma futro
mieliśmy też wiewióra Krzysia, ale nie był z Nami zbyt długo, bo już trochę lat miał. Wzięliśmy już dorosłego od kogoś kto się chciał pozbyć, bo się przeprowadzał 😐 My w ogóle zwierzolubni jesteśmy 😁

Załączniki

• d8976339-4aea-46d7-bbee-a0bcb5291cfe.jpg
    d8976339-4aea-46d7-bbee-a0bcb5291cfe.jpg
    82,3 KB · Wyświetleń: 57
  • 8a5ca2d3-3e7b-406d-bde0-ac5dc12cff40.jpg
    8a5ca2d3-3e7b-406d-bde0-ac5dc12cff40.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry