C
Chemik97
Gość
Rozumiem przyjemnego urlopuciężko to jednoznacznie określić. Pare miesięcy temu przystopowalam z diagnostyka, wiec temu na NFZ jeszcze dam jedna szanse i wrócę z wynikami badań, które mi zlecił. Jeśli będzie podążał tym samym dziwnym torem to już mu podziękuje. Miałam tez wizyt w dwóch klinikach, ale ze były to pojedyncze wizyty, to nie wyrobiłam sobie szczególnego zdania o żadnym z tych lekarzy. Myśle, ze po urlopie powrócę do tych spraw
Mi nawet nie mówiła tych wartości tylko stwierdziła, że wszystko książkowo, ale dzisiaj się o te dane zapytam w sumie lepiej wiedziećKurcze ja właśnie wczoraj mialam hsg i tez nie dostalam opisu usg zapamietalam tylko ze endo 10,5 i chyba wiekszy pecherzyk byl po prawej stronie. Jutro mam gina ale leci mi krew i myslalam ze juz tylko omowimy wyniki rtg bez grzebania no ale mam za mało danych
A to nie było to żeby pić czerwone wino i jeść orzechy brazylijskie ?faza lutealna jest w zasadzie w normie, mam podobna. Kiedyś dziewczyny dyskutowały na temat tego jak poprawić endo, ale niestety nie pamietam może ktoś sobie przypomni.