reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Trochę lekarzy przerobiłam i żadnemu bym tak nie zaufała jak jej :) poza tym tak sobie też dedukuję, że gdyby owu miała się nawet spóźnić i być jutro/pojutrze to dzisiaj ten test byłby wyraźniejszy a nie taki całkiem blady
niekoniecznie. Byly tu dziewczyny które miały cały czas bladziochy i z dnia na dzien pik 😄

Zazdroszczę trafienia na idealnego lekarza. Ja już kiedyś myślałam, ze znalazłam ideał, aż po jakimś czasie zaczął gadać takie głupoty, ze mi samej siebie się żal zrobiło 😂

reklama
A to akurat niekoniecznie ;). Długo robiłam testy i ich kolor potrafi się mocno wahać.

Choć nadal zalecam seks jeszcze przez kilka dni just in case ;P.
Tak jest :D!
niekoniecznie. Byly tu dziewczyny które miały cały czas bladziochy i z dnia na dzien pik 😄

Zazdroszczę trafienia na idealnego lekarza. Ja już kiedyś myślałam, ze znalazłam ideał, aż po jakimś czasie zaczął gadać takie głupoty, ze mi samej siebie się żal zrobiło 😂
Nie pocieszacie mnie z tymi testami 😆zrobię jeszcze jutro rano i będę wiedzieć na czym stoję.
Jeju współczuję 😂 ale teraz masz jakiegoś w porządku czy dalej szukasz?

Dziewczyny, mam pytanko. W piątek miałam pecherzyki - 14 i 12 mm, poszłam dziś na monitoring a tam już pusto. Rozumiem, że pękły jak były za małe? Z lekarzem jakoś się nie mogłam dogadać i zastanawiam się teraz co to znaczy. Owulacja była czy jej nie było?

Z ciekawostek w poprzednich cyklach ładnie rosły do 21-24 mm

Potwierdzam, miałam takie cykle gdzie długo długo nic i nagle pik

Załączniki

• Screenshot_20220426_200425_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_20220426_200425_com.google.android.apps.photos.jpg
    426,3 KB · Wyświetleń: 70
Hej dziewczyny, fajnie czytać że jest nas więcej z takimi różnicami wieku 😊 u nas co prawda tylko (albo aż) 13 lat.
Ja skończyłam w maju 29 a mój K. w sierpniu będzie miał 42.
Od połowy maja próbujemy poprawić jakość nasienia dietą i suplementami…niestety morfologia 0 bardzo mnie dobiła…
Mamy już zaplanowaną wizytę w klinice niepłodności na koniec lipca, także jeszcze 2 cykle naturalnych starań przed nami.
Wiem, że ja jeszcze mam kilka lat „w zapasie” ale ze względu na dobro dziecka, chciałabym zajść w ciążę jak najszybciej, żeby mój partner mógł czynnie uczestniczyć w jego wychowaniu i dorastaniu.
U nas ja 31, mąż 41 :)

Dziewczyny chciałam zacząć suplementowac NAC i inozytol w odpowiednich proporcjach. Znalazłam taki preparat z bicaps formeds ovufem Duo 🤔🤔zna któras preparat albo ogarnia co stosować nie za miliony? 🤔🤔

Tak jest :D!

Nie pocieszacie mnie z tymi testami 😆zrobię jeszcze jutro rano i będę wiedzieć na czym stoję.
Jeju współczuję 😂 ale teraz masz jakiegoś w porządku czy dalej szukasz?
ciężko to jednoznacznie określić. Pare miesięcy temu przystopowalam z diagnostyka, wiec temu na NFZ jeszcze dam jedna szanse i wrócę z wynikami badań, które mi zlecił. Jeśli będzie podążał tym samym dziwnym torem to już mu podziękuje. Miałam tez wizyt w dwóch klinikach, ale ze były to pojedyncze wizyty, to nie wyrobiłam sobie szczególnego zdania o żadnym z tych lekarzy. Myśle, ze po urlopie powrócę do tych spraw 😉

reklama
Do góry