coca
Fanka BB :)
ja nie mówię, ze macie tego nie robić, serio. Mi to obojętnie, i tak nie jestem w stanie być tu tak często jak kiedyś. Po prostu zwracam uwagę na to jak to wyglądało kiedyś, żeby może wyciągnąć z tego jakieś wnioski, żeby się kłótnie nie powtórzyły. Tyle.Ale ja nie widzę burzy. I dobrze, że się wypowiedziałas, bo jak pisałam, wcześniej takich sygnałów nie było. Kurczę, możemy nie pisac tak naprawdę. Nie mam ochoty robić nikomu przykrości.
Nie chce mi się czytać i komentować tych wypowiedzi, ze ktoś tu komuś zazdrości, ze burze wywołuje, bo to tez już były milion razy przerabiane tematy i zwyczajnie mi się nie chce w to brnąc. Wiecie jakie były moje pierwsze pytania jak wróciłam? „Kto zaciążył”. Czasem pytałam dziewczyn z którymi utrzymuje kontakt poza forum czy komuś się udało, jak mnie tu nie bylo. Bo mimo, ze mnie nie bylo trzymałam kciuki za dziewczyny, z którymi przechodziłam przez starania i liczyłam, ze będą miały więcej szczęścia. No ale najwyraźniej inni wiedza lepiej co ja sobie myśle jak zawsze.