reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
received_721917532479345.jpeg

Pozdrowiam, mial byc spam!

@Madame JS i ja życzę Ci spełnienia Twych marzeń, a w szczególności tego najważniejszego i najpiękniejszego oczywiście 🥳🥳🥳🤰🤰🤰!!! No i do zestawu dorzucam życzenia żeby chłop Ci tańczył jak mu zagrasz i oczywiście wachlował liściem z palmy na rajskich wakacjach na Zanzibarze :) :) ;)!!!

Parę razy popłakałam się po seksie, Myskalam że to siła orazmu mi zrobiła, ale chyba muszę jednak pogadać ze Starym czy to nie frustracja jednak😂
Wydaje mi się że to ten koktajl hormonów dopuszcza do głosu prawdziwe emocje 🙄 ten strach, że znów się nie uda, o to czy kiedykolwiek się uda, ból rozczarowań szuka ujścia. Często mi się to zdarzało. Czasem jak po seksie właśnie czułam napór tych wszystkich emocji, starałam się dusić je w sobie to łzy mimowolnie kapały po policzkach 🙄🙄 teraz staramy się już/dopiero 8msc i na tym etapie ból jest inny. Dla mnie z każdym kolejnym rokiem było gorzej. Pierwszy rok to dla mnie taki rozruch...

reklama
@Madame JS i ja życzę Ci spełnienia Twych marzeń, a w szczególności tego najważniejszego i najpiękniejszego oczywiście 🥳🥳🥳🤰🤰🤰!!! No i do zestawu dorzucam życzenia żeby chłop Ci tańczył jak mu zagrasz i oczywiście wachlował liściem z palmy na rajskich wakacjach na Zanzibarze :) :) ;)!!!
Dzięki ! Na początek- żeby on w ogóle umiał tańczyć...😉😉🤣

Do góry