reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
received_721917532479345.jpeg

Pozdrowiam, mial byc spam!

@Madame JS i ja życzę Ci spełnienia Twych marzeń, a w szczególności tego najważniejszego i najpiękniejszego oczywiście 🥳🥳🥳🤰🤰🤰!!! No i do zestawu dorzucam życzenia żeby chłop Ci tańczył jak mu zagrasz i oczywiście wachlował liściem z palmy na rajskich wakacjach na Zanzibarze :) :) ;)!!!

Parę razy popłakałam się po seksie, Myskalam że to siła orazmu mi zrobiła, ale chyba muszę jednak pogadać ze Starym czy to nie frustracja jednak😂
Wydaje mi się że to ten koktajl hormonów dopuszcza do głosu prawdziwe emocje 🙄 ten strach, że znów się nie uda, o to czy kiedykolwiek się uda, ból rozczarowań szuka ujścia. Często mi się to zdarzało. Czasem jak po seksie właśnie czułam napór tych wszystkich emocji, starałam się dusić je w sobie to łzy mimowolnie kapały po policzkach 🙄🙄 teraz staramy się już/dopiero 8msc i na tym etapie ból jest inny. Dla mnie z każdym kolejnym rokiem było gorzej. Pierwszy rok to dla mnie taki rozruch...

reklama
@Madame JS i ja życzę Ci spełnienia Twych marzeń, a w szczególności tego najważniejszego i najpiękniejszego oczywiście 🥳🥳🥳🤰🤰🤰!!! No i do zestawu dorzucam życzenia żeby chłop Ci tańczył jak mu zagrasz i oczywiście wachlował liściem z palmy na rajskich wakacjach na Zanzibarze :) :) ;)!!!
Dzięki ! Na początek- żeby on w ogóle umiał tańczyć...😉😉🤣

Do góry