Z
zaz208622
Gość
Generalnie obserwacja temperatury nie jest specjalnie skomplikowana. Wystarczy kilka zachowanych zasad i raczej każdy powinien sobie poradzić. Plus apka, która w zasadzie wszystko sama robi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mogę pomóc z testami, zaczynam je robic z 3 dni przed spodziewana owu, ale mam krotkie i regularne cykle, wiec to zalezy jakie sa twoje, jesli malo przewidywalne to tu nie ma reguły i trzeba robic dlugo xD wstawiam ci taka rozpiske z instrukcji, ja testy zamawiam z allegro. Pamietaj żeby nie robic z pierwszego moczu, tylko ktoregos kolejnego, najlepiej 2h nie sikac i malo albo wcale nie pic przed. Ja akurat max 1,5h wytrzynuje i jest ok. Testy robie raz dziennie ale jak widze ze blisko piku to co kilka h sprawdzam czy to juz, ale u mnie tez szybko idzie i bałabym sie ze przegapie jak coś jeszcze to smiało pytajA mam takie pytanko - czy któraś z koleżanek chciałaby mnie wdrożyć w meandry obserwacji swojej owulacji - robienie tych testów, mierzenie temperatury? Ewentualnie podesłać mi sprawdzone źródło gdzie mogę poczytać na ten temat. Bo ja jestem zielona w temacie a może warto to zmienić
Zakładam, że sobie poradzę jak już się dowiem co i jak No to dajesz te zasadyGeneralnie obserwacja temperatury nie jest specjalnie skomplikowana. Wystarczy kilka zachowanych zasad i raczej każdy powinien sobie poradzić. Plus apka, która w zasadzie wszystko sama robi