reklama
hachette
Fanka BB :)
Musisz odbyć stosunek i chyba do max godziny później udać się do lekarza, on podbiera śluz z szyjki i sprawdza czy są tam żywe plemniki. Tak z grubsza mi się wydaje.Czy takie badanie mogę zrobić z krwi? Czy jak się ono odbywa?
Ja nienawidzę zwłaszcza tanimi liniami, siedzisz na dupie 3 godziny albo i dłużej, miejsca mało, niewygodnie, ani to poczytać, ani pospać, nudy i dramat. Ale podróżować uwielbiam, tylko gdyby można było przelot pominąć albo skrócić do pół godzinyZazdrooooo! Kocham latać!
hachette
Miłego wypoczynku, jak usiądę to ogarnę Wam ta mapę a tymczasem spamuj fotkami, niech nam zal dupy ściskaWyladowalam. 28 stopni jejeje
krasulkaa
Kochana teraz to odpoczywaj i się relaksuj i się mnóż udanego wypoczynku czekamy na zdjęciaDobra, teraz tylko transfer z lotniska i ide smażyć dupe
Ja latać nie lubie i sie boje, poza tym nudzi mi sie. Jestem uzależniona od tik toka i boli mnie ze se nie moge w samolocie na nim posiedzieć
lady_in_blue
Nie godziny . Lekarz wyznacza o której trzeba współżyć jak się ma u niego wizytę o ustalonej godzinie. Zdarzyło nam się nastawiać budzik na 6 rano w sobotę w tym celu i niech mi ktoś powie, że się za mało staram .Musisz odbyć stosunek i chyba do max godziny później udać się do lekarza, on podbiera śluz z szyjki i sprawdza czy są tam żywe plemniki. Tak z grubsza mi się wydaje.
Miałam kiedyś podobny wykres. Owu potwierdzona, a temperatury tak szalały. Nic z tego cyklu nie było.Hej to znowu ja, mogłybyście się podzielić waszymi wykresami temperatowymi dla porównania?
Próbuje rozgryźć moje "EKG"
reklama
hachette
Ale to ile należy odbyć stosunek przed wizyta?Nie godziny . Lekarz wyznacza o której trzeba współżyć jak się ma u niego wizytę o ustalonej godzinie. Zdarzyło nam się nastawiać budzik na 6 rano w sobotę w tym celu i niech mi ktoś powie, że się za mało staram .
Podziel się: