reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Miło że pytasz😊 mąż w piątek wypływa na 2 miesiące więc ten cykl był dla nas ostatni. Czy się udało zobaczymy chodź dużych nadziei nie mam ale czuję się głupsza niż byłam mierząc temperaturę i robiąc testy ovu.🤯 Dziś 21 dc i od 3 dni latam do łazienki plus niedobrze mi i mam pryszcze, TO CIĄŻA!🤣A tak serio to niby ten ecorton i duphaston na niektóre tak działa. Więc ostatnio psychicznie trochę słabo🤦‍♀️

reklama
Miałam kiedyś podobny wykres. Owu potwierdzona, a temperatury tak szalały. Nic z tego cyklu nie było.
To mój pierwszy cykl kiedy śledzę te temperatury dlatego pytam 😅 czy u Ciebie to się wyregulowało (czyli tylko jeden taki dziwny cykl) czy może to wskazuje na jakieś problemy? Lub czy jest możliwe że taka nasza "uroda"?

No bo w zasadzie to ban za to, że laska poczuła się urażona bo ktoś czyta posty które sama napisała to trochę chore 🤷‍♀️
Lady działaj, liczymy na foty ❤️
Dla mnie było dziwne że ktoś śledzi wątek staraczek, mimo że zdecydowane staraczką nie jest i nigdy na tym wątku się nie udzielał,jak wogole odnaleźć takie miejsce gdzie o Tobie wspominają? :O
U mnie wyglada jakby konto bylo skasowane po prostu i ze nie istnieje
Też widziałam że jest jako gość 😔
❤️ No tez tak myśle 😃 wiem, ze od owu mam brać acard ale 4 dni po owu accrofil lub jeśli bez monitoringu to od pozytywnej bety i nie wiem która opcja lepsza 😀 bo z jednej strony kłuć się wcześniej a może nic z tego nie wyjść a z drugiej jak się będę klula od pozytywnej bety np. Od 10dpo to może być za późno 🤦‍♀️ nie wiem takie mam rozkminy bo taka moja pierwsza sytuacja 🙈
Zwykle chwilę po zapłodnieniu jak się wdroży wtedy leki to nie jest za późno.

Dla mnie było dziwne że ktoś śledzi wątek staraczek, mimo że zdecydowane staraczką nie jest i nigdy na tym wątku się nie udzielał,jak wogole odnaleźć takie miejsce gdzie o Tobie wspominają? :O
Myślę że nas po prostu podczytuje, dziś też wrocila coś tam dogadać 🤷🏽‍♀️ wiec musi być na bieżąco 😁 po co? Nie wiem 🤷🏽‍♀️

To mój pierwszy cykl kiedy śledzę te temperatury dlatego pytam 😅 czy u Ciebie to się wyregulowało (czyli tylko jeden taki dziwny cykl) czy może to wskazuje na jakieś problemy? Lub czy jest możliwe że taka nasza "uroda"?
Większość cykli była normalna.
Zdarza się spadek temperatury mniej więcej w połowie fazy lutealnej, gdy dochodzi do wzrostu estradiolu. Tak czy inaczej na ten moment nie masz czym się przejmować

Też widziałam że jest jako gość 😔

Zwykle chwilę po zapłodnieniu jak się wdroży wtedy leki to nie jest za późno.
Tylko u nas jest problem z zapłodnieniem, bo ja nie mam jakiś tam czegoś tam

A mam takie pytanko - czy któraś z koleżanek chciałaby mnie wdrożyć w meandry obserwacji swojej owulacji - robienie tych testów, mierzenie temperatury? Ewentualnie podesłać mi sprawdzone źródło gdzie mogę poczytać na ten temat. Bo ja jestem zielona w temacie a może warto to zmienić :)

A mam takie pytanko - czy któraś z koleżanek chciałaby mnie wdrożyć w meandry obserwacji swojej owulacji - robienie tych testów, mierzenie temperatury? Ewentualnie podesłać mi sprawdzone źródło gdzie mogę poczytać na ten temat. Bo ja jestem zielona w temacie a może warto to zmienić :)

A jakie masz pytania?

reklama
Sieradzka umie interpretować obserwacje, ale pewnie nie ma czasu Cię przeszkolić, daję link, może Ci się przyda: Link do: Spotkania wprowadzające – 2022 r. | Centrum Troski o Płodność Wrocław

Do góry