reklama
Anasta07
Fanka BB :)
No właśnie nie bylo i musialam sie uczyc bez ale chyba juz jest! To to?
Tak, to ta apka Ja też widzę gołym okiem pik, ale lubię sobie sfotografować i mogę sobie do nich wracać po fakcie, analizując poprzednie cykle, czy się pokrywa, kiedy był pik 3 Cykle temu itd Wklejanie testów owu do zeszytu to jakieś nieporozumienie...@Alabama89 ja tak jak zazuu do temperatury używam flo a do testów ovu apka premom (potem sobie sprawdzam czy mi się owu naklada z obu apek na ten sam dzień mniej wiecej)
Testy owu robie kilka razy dziennie bo mam bardzo krotki pik, robie zdjęcie i w apke chociaż teraz to już sama widzę że to pik czy nie
Alabama89
HeheA ja wam powiem że zaczęłam nadrabiac czerwcowe kreseczki i właśnie sobie uswiadomiłam ze od tygodnia nie biore supli i zapomnialam zacząć brać wieśka ODPUŚCIŁAM przypadkiem tylko chyba za szybko sie zczaiłam bo owu dopiero za 9 dni xD
Ja w tym cyklu celowo olałam wiesiołka. W ogóle u mnie suple to mam wrażenie wpłynęły tylko na moje włosy i paznokcie - rosną jak głupie i są serio mocne. Chociaż tyle dobrego z tych wysiłków
Mmiiaa
Oo taaak! Z włosów sie cieszę, ale paznokcie... robie nowe co 3 tygodnie a wyglądają jakby z 5 minęłoHehe
Ja w tym cyklu celowo olałam wiesiołka. W ogóle u mnie suple to mam wrażenie wpłynęły tylko na moje włosy i paznokcie - rosną jak głupie i są serio mocne. Chociaż tyle dobrego z tych wysiłków
Z
zaz208622
Gość
Trzymajcie mnie
Co człowiek myśli, że już jest tak miło, tyle mądrych ludzi to zawsze znajdzie się ktoś z kim dyskusja jest jak gra w szachy z gołębiem. Ludzie
Co człowiek myśli, że już jest tak miło, tyle mądrych ludzi to zawsze znajdzie się ktoś z kim dyskusja jest jak gra w szachy z gołębiem. Ludzie
Madame JS
Jeju, muszę sobie narzeknąć. Za oknem leje, roboty mam mnóstwo, wyjazd służbowy jutro... a, i jeszcze mam od dziś rok więcej . Normalnie się człowiek cieszy z urodzin, a ja to nawet zapomniałam... wczoraj mi się przypomniało. W kontekście starań dodatkowa świeczka na torcie to dodatkowy gwóźdź normalnie... Echhhhh...
Anezka11
W takim razie życzę Ci dużo siły, motywacji i zaparcia na kolejny rok! A może i wykraczę - wedle Twojego znaku zodiaku - nie jedno a dwójkę!Jeju, muszę sobie narzeknąć. Za oknem leje, roboty mam mnóstwo, wyjazd służbowy jutro... a, i jeszcze mam od dziś rok więcej . Normalnie się człowiek cieszy z urodzin, a ja to nawet zapomniałam... wczoraj mi się przypomniało. W kontekście starań dodatkowa świeczka na torcie to dodatkowy gwóźdź normalnie... Echhhhh...
reklama
Z
zaz208622
Gość
Jeju, muszę sobie narzeknąć. Za oknem leje, roboty mam mnóstwo, wyjazd służbowy jutro... a, i jeszcze mam od dziś rok więcej . Normalnie się człowiek cieszy z urodzin, a ja to nawet zapomniałam... wczoraj mi się przypomniało. W kontekście starań dodatkowa świeczka na torcie to dodatkowy gwóźdź normalnie... Echhhhh...
Ponieważ na drugim wątku znów jest gorąco o odpuszczaniu to myśle, że jak odpuścisz ten rok więcej to jutro będzie znów 18.
Daje słowo moja koleżanka odpuściła obchodzenie 40 urodzin i rano przyszedł listonosz i przyniósł jej nowy pesel i teraz ma 18
Podziel się: