reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
No właśnie nie bylo i musialam sie uczyc bez🙄 ale chyba juz jest! To to? 😁

@Alabama89 ja tak jak zazuu do temperatury używam flo a do testów ovu apka premom (potem sobie sprawdzam czy mi się owu naklada z obu apek na ten sam dzień mniej wiecej)
Testy owu robie kilka razy dziennie bo mam bardzo krotki pik, robie zdjęcie i w apke 😁 chociaż teraz to już sama widzę że to pik czy nie 😁
Tak, to ta apka :) Ja też widzę gołym okiem pik, ale lubię sobie sfotografować i mogę sobie do nich wracać po fakcie, analizując poprzednie cykle, czy się pokrywa, kiedy był pik 3 Cykle temu itd :) Wklejanie testów owu do zeszytu to jakieś nieporozumienie...

A ja wam powiem że zaczęłam nadrabiac czerwcowe kreseczki i właśnie sobie uswiadomiłam ze od tygodnia nie biore supli i zapomnialam zacząć brać wieśka🤦‍♀️ ODPUŚCIŁAM przypadkiem 🤣🤣 tylko chyba za szybko sie zczaiłam bo owu dopiero za 9 dni xD
Hehe 😂
Ja w tym cyklu celowo olałam wiesiołka. W ogóle u mnie suple to mam wrażenie wpłynęły tylko na moje włosy i paznokcie - rosną jak głupie i są serio mocne. Chociaż tyle dobrego z tych wysiłków 😂

Hehe 😂
Ja w tym cyklu celowo olałam wiesiołka. W ogóle u mnie suple to mam wrażenie wpłynęły tylko na moje włosy i paznokcie - rosną jak głupie i są serio mocne. Chociaż tyle dobrego z tych wysiłków 😂
Oo taaak! Z włosów sie cieszę, ale paznokcie... robie nowe co 3 tygodnie a wyglądają jakby z 5 minęło 😅

Dzięki Wam za instrukcje! ❤️
W takim razie w tym miesiącu spróbuje sobie z samymi testami, a na przyszły ogarnę termometr skoro powinnam mierzyć cały cykl ;)

20220608_184948.jpg

Jeju, muszę sobie narzeknąć. Za oknem leje, roboty mam mnóstwo, wyjazd służbowy jutro... a, i jeszcze mam od dziś rok więcej 😭😭😭. Normalnie się człowiek cieszy z urodzin, a ja to nawet zapomniałam... wczoraj mi się przypomniało. W kontekście starań dodatkowa świeczka na torcie to dodatkowy gwóźdź normalnie... Echhhhh...

Jeju, muszę sobie narzeknąć. Za oknem leje, roboty mam mnóstwo, wyjazd służbowy jutro... a, i jeszcze mam od dziś rok więcej 😭😭😭. Normalnie się człowiek cieszy z urodzin, a ja to nawet zapomniałam... wczoraj mi się przypomniało. W kontekście starań dodatkowa świeczka na torcie to dodatkowy gwóźdź normalnie... Echhhhh...
W takim razie życzę Ci dużo siły, motywacji i zaparcia na kolejny rok!💪🥰 A może i wykraczę - wedle Twojego znaku zodiaku - nie jedno a dwójkę!

reklama

Ponieważ na drugim wątku znów jest gorąco o odpuszczaniu to myśle, że jak odpuścisz ten rok więcej to jutro będzie znów 18.
Daje słowo moja koleżanka odpuściła obchodzenie 40 urodzin i rano przyszedł listonosz i przyniósł jej nowy pesel i teraz ma 18

Do góry