L
Ladycarooo
Gość
no to wtedy chyba takA jak się do admina napisze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to wtedy chyba takA jak się do admina napisze?
Ja nie potrzebuje Twojego pozdrawiania, nie obrażam Cię a Ty mnie już nazywasz jakaś atencyjna istotą. Bez przesady, koleżanka usunie komentarz to sobie pójdę - tylko na tym mi zależyNajlepiej będzie jak stad sobie pójdziesz. Nie pozdrawiam wymagająca atencji istoto.
No i co, wcale nie jest tam śmiesznie a ja jestem wredną kobietą naśmiewającą się z biednej dziewczyny, nie?I tym oto sposobem - ja zajęta robota kobieta skusiłam się na przeczytania tamtego wątku
A niby dlaczego miałaby cokolwiek usunąć?Ja nie potrzebuje Twojego pozdrawiania, nie obrażam Cię a Ty mnie już nazywasz jakaś atencyjna istotą. Bez przesady, koleżanka usunie komentarz to sobie pójdę - tylko na tym mi zależy
pamiętasz jak miałaś tą fałszywą kreskę i się cieszyłaś jak głupia do sera? To ja tak miałam tylko, że dłużej i mocniej A teraz czuję się tak, jak Ty gdy zobaczyłaś negatywny wynik betybiedna. Ja nie wiem jak jest przy poronieniu ale trzymaj się ciepło.
Ok to nie usuwaj, nieistotne. Nie będę się kłócić z bandą internetowych koleżanek, bo nie taki był cel mojego komentarza. Skoro tak ciężko usunąć komentarz, który nie był stosowny w mojej sytuacji to darujmy sobie dalsza rozmowę. Powodzenia w staraniach, może się uda w końcuwybacz no ale decyzja czy usunę czy nie należy do mnie.
Przykro mi z powodu Twojej choroby ale nabierz dystansu trochę, bo się zamęczysz
Poronienie na tak wczesnym etapie fizycznie chyba się za bardzo od miesiączki nie różni. Co nie?pamiętasz jak miałaś tą fałszywą kreskę i się cieszyłaś jak głupia do sera? To ja tak miałam tylko, że dłużej i mocniej A teraz czuję się tak, jak Ty gdy zobaczyłaś negatywny wynik bety
dzięki i powodzenia w walce z chorobą.Ok to nie usuwaj, nieistotne. Nie będę się kłócić z bandą internetowych koleżanek, bo nie taki był cel mojego komentarza. Skoro tak ciężko usunąć komentarz, który nie był stosowny w mojej sytuacji to darujmy sobie dalsza rozmowę. Powodzenia w staraniach, może się uda w końcu
Jeśli chodzi o mój pierwszy biochem to prócz okrutnie bolących skurczy wygladalo właśnie jak okresPoronienie na tak wczesnym etapie fizycznie chyba się za bardzo od miesiączki nie różni. Co nie?
przy tamtym biochemie miałam obfitsze krwawienie i bardziej bolesne, ale ja nie mam mocnych krwawień i prawie zero bóli, więc czuję się jak normalna kobieta podczas okresuPoronienie na tak wczesnym etapie fizycznie chyba się za bardzo od miesiączki nie różni. Co nie?