reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Jest to forum publiczne i jeśli nie chcesz, zeby Twoje posty były widoczne to je skasuj.
Mogę sobie linkować co chcę i gdzie chcę.
Przykro mi z powodu choroby, nie zmienia to faktu, że pytanie czy przez masaż łechtaczki można zajść ma potencjał, zeby się z niego pośmiać.
Idąc tym Twoim tropem rozumowania, z nikogo nie można by było się śmiać ani żartować bo moze ma jakieś problemy.
Z Ciebie się nikt nie śmieje i nie żartuje, ze masz problemy to uszanuj to i nie śmiej się z innych.. trochę pokory, bo powinnaś rozumieć. Problem to problem.

Z Ciebie się nikt nie śmieje i nie żartuje, ze masz problemy to uszanuj to i nie śmiej się z innych.. trochę pokory, bo powinnaś rozumieć. Problem to problem.
ALe dziewczyno, czy ja się z Ciebie śmieję? Z Twojej choroby?
Śmieję się z teksu, który tam jest bo uwaga JEST ŚMIESZNY.
I ze mnie też się ludzie śmieją i zartują i mam na tyle dystansu, zeby się nie obrażać na to.

No i jeszcze niechcący dramę rozkręciłam :p
I tym oto sposobem - ja zajęta robota kobieta skusiłam się na przeczytania tamtego wątku
😂

reklama
Do góry