Moonstone
Moderator
Klepnij? Klepne jak z sądu wrócęMoże być klapnij nawet
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klepnij? Klepne jak z sądu wrócęMoże być klapnij nawet
Ty jesteś wysportowana i umięśniona. Przypominam, że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz nikt by nie powiedział patrząc na Ciebie, że tyle ważysz, bo wyglądasz szczupłoJa np ważę prawie 70 kg, nosze dol L, gore M i nie uważam, żebym byla jakas nieładna i musiala cos zmieniać
Ja np ważę prawie 70 kg, nosze dol L, gore M i nie uważam, żebym byla jakas nieładna i musiala cos zmieniać
Czy mogłabyś jeszcze raz dać linka do tej czerwonej kiecki z shein? Wiesz, wyplata przyszłaJa np ważę prawie 70 kg, nosze dol L, gore M i nie uważam, żebym byla jakas nieładna i musiala cos zmieniać
Właśnie ten aspekt psychiczny jest super ważny. A poza tym waga to tez tylko jakaś składowa całości- wiadomo, ze na wygląd i jakość skóry ma wpływ co jemy, czy ćwiczymy, a nawet aktualna kondycja psychiczna.Paradoksalnie ja się chyba najlepiej czułam psychicznie ważąc 80kg i nosząc rozmiar 44
chociaż tyle dobrze, że jestem aktywna fizycznie. A jako młoda osoba nienawidziałam sportu. Treaz chyba musiałabym mieć wylew, żeby nie pójść na rurę.Właśnie ten aspekt psychiczny jest super ważny. A poza tym waga to tez tylko jakaś składowa całości- wiadomo, ze na wygląd i jakość skóry ma wpływ co jemy, czy ćwiczymy, a nawet aktualna kondycja psychiczna.
Ja kiedy ważyłam więcej i ćwiczyłam miałam super zbite ciało. Taka atletyczna sylwetka.
Aktualnie nie ćwiczę, wazę 53 kg przy 176 cm i to nie jest ani dobry, ani atrakcyjny stan.
Od lipca opłacę Multisporta- przysięgam
Czy mogłabyś jeszcze raz dać linka do tej czerwonej kiecki z shein? Wiesz, wyplata przyszła
tak mi się przypomniało, jak to niedawno kolega, który sam starał się o dziecko pare lat i w końcu się udało dawał mi i staremu rady, że trzeba odpuścić i czymś się zajarać bo jedgo kobieta zajarała się nowym ginekologiem, że zmienia lekarza od takich ludzi oczekiwałabym troche więcej zrozumieniaDla mnie waga podobnie jak wiek to tylko metryka.
Ja ważę aktualnie jakieś 54-55 kg a tez lepiej się czułam i wyglądałam jak ważyłam 57-58kg -ale regularnie ćwiczyłam. Teraz jakoś nie mogę wejść w rytm ćwiczeń. Tyle dobrego, że chociaż dużo spaceruje z psem.
Jednak mam kaca ale niczego nie żałuje. Miałam już od jakiegoś czasu ochotę na mały reset przy pomocy alkoholu. Nawet w uniesieniu alkoholowym powiedziałam przyjaciółce o staraniach. Ale akurat z ta przyjaciółka łatwo się o tym rozmawia bo ona nie będzie mnie ani wypytywać jak nam idzie ani nic z tych rzeczy. I co najważniejsze nie udziela żadnych mądrych rad ani nie robi ze mnie ofiary losu