reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

tak mi się przypomniało, jak to niedawno kolega, który sam starał się o dziecko pare lat i w końcu się udało dawał mi i staremu rady, że trzeba odpuścić i czymś się zajarać ;) bo jedgo kobieta zajarała się nowym ginekologiem, że zmienia lekarza ;) od takich ludzi oczekiwałabym troche więcej zrozumienia :D
Może ten nowy ginekolog wygląda jak jakiś Massimo czy inny Grej to się postarała żeby mieć częste wizyty 😁😆

reklama
tak mi się przypomniało, jak to niedawno kolega, który sam starał się o dziecko pare lat i w końcu się udało dawał mi i staremu rady, że trzeba odpuścić i czymś się zajarać ;) bo jedgo kobieta zajarała się nowym ginekologiem, że zmienia lekarza ;) od takich ludzi oczekiwałabym troche więcej zrozumienia :D
O ja pitole 🤦‍♀️
Tez zmieniłam ginekologa ale widocznie za mało się zajarałam 😂

może o takie zajaranie chodzilo... :D ej ale ani massimo ani grey nie w moim typie :D jakbym miała wybierać to Massimo. Ale jak by mi facet w łóżku takie miny robił jak on to bym śmiechem wybuchła
Ja miałam w Warszawie przystojnego gina 😂
Ale i tak poroniłam - wiec chyba coś robię jednak nie tak.

Hejka! Ja dziś zaczęłam stosowanie leków immunosupresyjnych.
I może to głupio zabrzmi i płytko, bo wiadomo największe marzenie dziecko i to jest najważniejsze, ze może po tej kombinacji leków się uda, ale… ja się panicznie boje, ze przytyje po tych lekach.
Niby póki co mam brać przez miesiąc niecały, potem do 12 tyg ciąży ale ja mam problemy z odżywianiem, z utrzymaniem wagi, i ogólnie w głowie mi siedzi, żeby nie przytyć znów bo potem nie bede się odżywiać racjonalnie tylko byle szybko schudnąć. Wiem, ze to głupie ale jiz tak mam.
A teraz mam przez miesiąc nie chodzi do skupisk ludzi wiec siłownia itp odpada 😞
Ale za to szanse na bejbika są !
Tez się tego boje i rozumiem

Przypomnij co u Ciebie było wskazaniem tzn jakie parametry immunologiczne ?

reklama
ja zawsze chodziłam do ginów kobiet, dopiero ostatnio poszłam do fagasa, bo to też androlog mojego straego. I mam lepsze wrażenia z badania jak facet robił
A to ja na odwrót - zawsze chodziłam do facetów i teraz zmieniłam na kobietę. Przy czym zmiana wynikała z polecenia, że niby ta babka jest dobra do trudnych przypadków.

Za to mam teorie, że faceci endokrynolodzy są jacyś nie teges i już więcej do faceta endo się nie udam.

Do góry