reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

U Mnie tsh tez niestety szalejące...
Brałam euthyrox 4 x w tygodniu 50 i 3 razy 75 tsh bardzo mi spadło wynosiło 0,04.. więc zmienione miałam dawkowanie na 5x 50 i 2 x 75.. w kwietniu zaczęłam średnio się czuć 30 kwietnia wynosiło 7,5 a za 4 dni już prawie 10... więc umówiłam się na wizytę u endokrynologa.. w międzyczasie zrobiłam krzywa cukrową, insulinowa i powtórzyłam tsh oglądnie 16 maja moje tsh wynosiło 2, 05... nie uwierzyłam więc kolejnego dnia powierzyłam i wynik prawie 5... poszłam do endokrynologa i zmieniła mi po prostu lek.. biorę teraz tirosint sol w takich samych dawkach 4 x w tygodniu 50 i 3 x w tygodniu 75.. powtórzyłam badania po 2 tygodniach, podobno powinno się powtarzać co najmniej po miesiącu moje tsh wynosi 3,57.. I ATPO 1300... Moja tarczyca robi co chce 😪
To faktycznie strasznie skacze... Ehhh trzymaj się 😘

reklama
Stary wrócił z pracy i pyta co mówił lekarz. No to mi objaśni i mówię, ze ten miesiąc leki a potem 3-4 miesiące możemy działać naturalnie a ten do mnie „ czyli będziemy się pieprzyć jak króliki 😈

Ale jak usłyszał, ze te zastrzyki robi się samemu to myślałam, ze mu twarz wykręci i puści pawia 🤣

reklama
Do góry