reklama
L
Ladycarooo
Gość
mi nomanie dzialaEj wam też tak zamula forum dzis ?
Alabama89
Fanka BB :)
Mi forum działa świetnie, ale praca jakby zmulona przez forumEj wam też tak zamula forum dzis ?
krasulkaa
Jestem ciekawa jak Ty wyłapujesz te dramy? kojarzę aferke
krasulkaa
Mi raczej net szwankuje w pracy tikitok nawet zacinaEj wam też tak zamula forum dzis ?
lady_in_blue
A badasz samo TSH, bez ft3 i ft4? Bo generalnie TSH jest bardzo zmienne i chwiejne więc można mieć jednego dnia 2.5, drugiego dnia 3.9.Oooo to super to mi daje nadzieję, że faktycznie może to dobry pomysł ale i tak już siedzę pod gabientem, więc zasięgnę porady drugiej osoby xd
L
Ladycarooo
Gość
szczerze mówiąc to pamiętam nicki dramogennych dziewczyn i po tym szukamJestem ciekawa jak Ty wyłapujesz te dramy? kojarzę aferke
L
Ladycarooo
Gość
@krasulka5 kurde nie pamiętam Cię z forum w 2020 zaczęłaś się udzielać póżniej czy po prostu mam taką pamięć?
lady_in_blue
O, znalazłam wykres:Oooo to super to mi daje nadzieję, że faktycznie może to dobry pomysł ale i tak już siedzę pod gabientem, więc zasięgnę porady drugiej osoby xd
▫️ endokrynolog▫️ diabetolog▫️ specjalista chorób wewnętrznych on Instagram: "Witajcie, moi drodzy! Pokażę Wam dziś bardzo ciekawy schemat obrazujący to, jak zmienia się stężenie TSH w ciągu doby. Jest to wykres obrazujący dobowe i ultradobowe zmian
994 likes, 71 comments - okiem_doktor_luizy on February 15, 2022: "Witajcie, moi drodzy! Pokażę Wam dziś bardzo ciekawy schemat obrazujący to, jak zmienia się stężenie TSH w ciągu doby. Jest to wykres obrazujący dobowe i ultradobowe zmiany stężeń TSH (tyrotropiny) w osoczu uzyskiwane z częstych...
www.instagram.com
reklama
Kinga0402
Zaangażowana w BB
Badam ft3 i ft4. Te są w normie. No i właśnie u mnie tak było, w kwietniu, jednego dnia 6,9 a następnego już 4,8A badasz samo TSH, bez ft3 i ft4? Bo generalnie TSH jest bardzo zmienne i chwiejne więc można mieć jednego dnia 2.5, drugiego dnia 3.9.
Podziel się: