reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja w liceum miałam mini coopera i był super :)
Ale z wiekiem pokochałam większe rozmiary :p
Mini Cooper ❤️ moje mini marzenie xD
Jak robiłam prawo jazdy 10 lat temu to bardzo chciałam mieć Mini ale nie było mnie stać xD

A teraz mamy wielki czołg, Peugeota 407 SW, bo mieliśmy w nim tę trójkę dzieci co ich się nie doczekaliśmy wozić. Tego zdecydowanie @Ladycarooo nie polecam na początek przygody z parkowaniem :p.

Żmijki, może Wy mi polecicie jakiś sklep stacjonarny albo internetowy, gdzie znajdę fajne t-shirt z dobrego materiału ? 🙏
Ostatnio kupiłam dwa w TK Maxx ale tak generalnie to też szukam. Żeby nie były szmatlawe i się nie robiły krzywe po jednym praniu. Podobno Gego jest spoko ale osobiście jeszcze żadnego nie mam.

Mini Cooper ❤️ moje mini marzenie xD
Jak robiłam prawo jazdy 10 lat temu to bardzo chciałam mieć Mini ale nie było mnie stać xD

A teraz mamy wielki czołg, Peugeota 407 SW, bo mieliśmy w nim tę trójkę dzieci co ich się nie doczekaliśmy wozić. Tego zdecydowanie @Ladycarooo nie polecam na początek przygody z parkowaniem :p.
no ja już tą mazdą mam problemy więc napewno na loche sie nie zdcyduje :D

Żmijki, może Wy mi polecicie jakiś sklep stacjonarny albo internetowy, gdzie znajdę fajne t-shirt z dobrego materiału ? 🙏
ja jestem ostatnio zakochana w PLNY LALA 🙈
Koszulki nie są tanie, ogólnie mają drogie ciuchy ale warto polować na promki 😀
Często są też ich kampanie na Limango czy Modivo 🛍

reklama
no ja już tą mazdą mam problemy więc napewno na loche sie nie zdcyduje :D
Punto mi się podobało :D. W sensie nie wiem jakie masz wymagania co do ceny i klasy tego samochodu ale mój kuzyn jako swój pierwszy samochód kupił sobie Punto i tym to się zajebiście jeździło. Można było zaparkować pod Castoramą i nawet drzwi otworzyć a nie to co w naszym czołgu :p.

Do góry