L
Ladycarooo
Gość
Nie no to ja mam porównanie, jeżdżę naszą Mazdą 6 to średnio, a Toytą Corollą rodziców to dużo lepiejJa w liceum miałam mini coopera i był super
Ale z wiekiem pokochałam większe rozmiary
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no to ja mam porównanie, jeżdżę naszą Mazdą 6 to średnio, a Toytą Corollą rodziców to dużo lepiejJa w liceum miałam mini coopera i był super
No ja na swej podróży poślubnej jadłam ostrygi. Statystycznie podobno 1 na ileś tam się zdarza z wirusem czy jakaś nie teges... No to była na moim talerzu. To była upojna noc...podobnie. Krewetki próbowałam i żałuję xD
Mini Cooper moje mini marzenie xDJa w liceum miałam mini coopera i był super
Nie no to ja mam porównanie, jeżdżę naszą Mazdą 6 to średnio, a Toytą Corollą rodziców to dużo lepiej
Ostatnio kupiłam dwa w TK Maxx ale tak generalnie to też szukam. Żeby nie były szmatlawe i się nie robiły krzywe po jednym praniu. Podobno Gego jest spoko ale osobiście jeszcze żadnego nie mam.Żmijki, może Wy mi polecicie jakiś sklep stacjonarny albo internetowy, gdzie znajdę fajne t-shirt z dobrego materiału ?
no ja już tą mazdą mam problemy więc napewno na loche sie nie zdcydujeMini Cooper moje mini marzenie xD
Jak robiłam prawo jazdy 10 lat temu to bardzo chciałam mieć Mini ale nie było mnie stać xD
A teraz mamy wielki czołg, Peugeota 407 SW, bo mieliśmy w nim tę trójkę dzieci co ich się nie doczekaliśmy wozić. Tego zdecydowanie @Ladycarooo nie polecam na początek przygody z parkowaniem .
Ty jedna na milion, na całe życie...No ja na swej podróży poślubnej jadłam ostrygi. Statystycznie podobno 1 na ileś tam się zdarza z wirusem czy jakaś nie teges... No to była na moim talerzu. To była upojna noc...
ja jestem ostatnio zakochana w PLNY LALAŻmijki, może Wy mi polecicie jakiś sklep stacjonarny albo internetowy, gdzie znajdę fajne t-shirt z dobrego materiału ?
Punto mi się podobało . W sensie nie wiem jakie masz wymagania co do ceny i klasy tego samochodu ale mój kuzyn jako swój pierwszy samochód kupił sobie Punto i tym to się zajebiście jeździło. Można było zaparkować pod Castoramą i nawet drzwi otworzyć a nie to co w naszym czołgu .no ja już tą mazdą mam problemy więc napewno na loche sie nie zdcyduje