reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Tak se siedzę, zjadłam śledzia w śmietanie, przegryzam prazynkami i chałwa… i czytam o Waszych boskich dietach i myśle se ze moja dieta to dno 😂 kocham warzywa i owocki, jem. Ale kocham tez czekoladę i chipsy. I tez jem.
Właśnie jestem w drodze do carrefoura po czipsiorki takie solone albo cebulkowe 🤤🤤🤤🙈🙈🙈 warzywa tez kupimy dla równowagi

Chciałam tylko wtrącić ze na mnie np. zioła działają lepiej od jakichkolwiek leków :) żałuję, że przez lata żaden lekarz mi o nich nie wspomniał.

A co do biochemów, to straszne, ale podobno to niemal połowa wcześnie wykrytych ciąż, więc zawsze może się przytrafić niestety
Na mnie różnie, ale wiążę z nimi duże nadzieje, bo podobno bromergon i inne mają okropne skutki uboczne. W razie czego mam jeszcze dong quai i reklamowany tutaj Ovarin, który chyba ma inozytol i może to zadziała jak nic innego nie dostanę.
Wiem o tych statystykach, ale jakbym miała z tyłu głowy, że to mogło być przez tą głupią prolaktynę, to chyba bym miała załamanie kompletne

Śledzia to bym przyjęła [emoji23]
A propos śledzi to ja mam najwspanialszą Szefową na świecie, która wie o wszystkich naszych planach (i potrafi nawet przesunąć spotkanie zespołu, żebym się wyrobiła z monitoringu) i tak ostatnio słucha i słucha… i mówi: wiesz, chciałabym Ci jakoś pomóc. Ale z Danii to mogę Ci tylko miejsce ze śledziami polecić. Ale przy Waszym weganizmie to takie mało użyteczne jednak. ;)

Tak se siedzę, zjadłam śledzia w śmietanie, przegryzam prazynkami i chałwa… i czytam o Waszych boskich dietach i myśle se ze moja dieta to dno [emoji23] kocham warzywa i owocki, jem. Ale kocham tez czekoladę i chipsy. I tez jem.

giphy.gif

reklama
Do góry