reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Ja bym zmieniła nick. Ustawiłam na odpierdol, patrząc na tytuł randomowej piosenki, która mi przypadkowo wskoczyła w autoodtwarzanie, bo nie sądziłam, że będę tu często wchodzić. Zwykle kasuję konto w jakiś społecznościach jeszcze tego samego dnia, co je założę :D
Ja tak samo! Wzięłam randomowy nick jakiejś laski z innego forum, zmienilam cyferki i już. Myślałam że to tylko na chwilę 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

reklama
To zmienię, jak znajdę gdzie to jest ;) Wprowadzę w wasze życie element nowości i zaskoczenia, zupełnie za free ;)

A na obiad: dla starego makaron świderki z kurczakiem w sosie śmietanowo-pieczarkowym, a dla mnie nie wiem...może jakaś sałatka. Ciągle jestem najedzona po wczorajszym grillu. Mój brzuch woła o trochę litości z ciężkostrawnym żarciem. Mam też awaryjnie ten niedobry Huel do picia, ale nie wiem czy umiem się jeszcze aż tak oszukiwać, że niby fit (chociaż dziś już zrobiony na oculusie trening bokserski i jeszcze później coś na brzuch sobie znajdę na youtube, może przeproszę Tiffany)

reklama
A czemu tak że tylko dwa dni? Ja zawsze na stymulacji biorę 5 pełnych dni.
Wiesz co jak pierwszy raz podchodziłam do stymulacji, to tak zaleciła mi ginekolozka. Mówiła, że od tego zaczyna z pacjentkami i generalnie tak w 3 cyklu się udaje (po tym jak zwiększa dawki). Ja wtedy nie czekałam i od razu wzięłam aromek przez 5 dni i udało się zająć w ciążę od razu na pierwszym cyklu na stymulacji. Niestety w 6 tyg poroniłam, po poronieniu miałam odczekać jeden cykl bez niczego, potem jeszcze kolejny cykl bez niczego (bo może owulka sama powróci), no ale ja jednak wzięłam ten Aromek w tym drugim cyklu tak jak mi zalecila na pocztaku w 2 i 7 dniu cyklu. Zobaczymy co będzie, najwyżej nie podziała i nie będę mieć owulki. Narazie mi się nie spieszy

Do góry