reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dobra, ja wracam do pracy - mam od cholery roboty. Oczywiście jak byłam na zwolnieniu to sama się budziłam o 6, o 7. A dziś o 8:40 byłam dalej nieprzytomna 😂

U mnie na obiad makaron (pełnoziarnisty bo w weekend za mocno nagrzeszyłam), tuńczyk z puszki, pomidory suszone i moze dorzucę do tego jakieś kapary czy coś. Także szybki obiad z tego co mam w szafce (w zasadzie to w kartonie ale robi mi za szafkę:D) :)

Ty też musisz zmienić teraz
Dzisiaj jestem zbyt zajeta opalaniem sie 😁
A no i mówcie co macie na obiad bo mnie to pasjonuje
To co zostało z wczorajszego grilla 😂😂 dorzucę do tego szparagi na maśle i tadaaaam - obiad 😁
proszę, dzięki uprzejmości jednej z użytkowniczek, macie starą dramę do poczytania. Starą, ale jakże grubą. Myślę, że większość z Was jej nie pamięta :D
Ooooooo ciekawe ciekawe 😁😁

Właśnie! Co to za zbiorowa zmiana. Za chwile już nic nie ogarnę 🙈
Ja bym zmieniła nick. Ustawiłam na odpierdol, patrząc na tytuł randomowej piosenki, która mi przypadkowo wskoczyła w autoodtwarzanie, bo nie sądziłam, że będę tu często wchodzić. Zwykle kasuję konto w jakiś społecznościach jeszcze tego samego dnia, co je założę :D

reklama
ED891352-7DCC-437C-A83B-EEE6DA5A77C3.jpeg

Tata jest na łódce

Do góry