L
Ladycarooo
Gość
proszę, dzięki uprzejmości jednej z użytkowniczek, macie starą dramę do poczytania. Starą, ale jakże grubą. Myślę, że większość z Was jej nie pamięta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zrobiłaś mi smaka na pierogi. Chociaż bialy twaróg teraz mi nie wchodzi to moze w tych pierogach go przemyce jakoś . Tylko tak dzisiaj obiad mam , jutro planowałam zrobic zupkę warzywna, a w środę mogę nie mieć już smaka. Jak żyćPierogi nic innego chyba nie zdążę zjeść między dyżurem a rozprawą
Zjeść pierogi. Z kefirkiem <3zrobiłaś mi smaka na pierogi. Chociaż vialy twaróg teraz mi nie wchodzi to moze tym pierogach go przemyce jakoś . Tylko tak dzisiaj obiad mam , jutro planowałam zrobic zupkę warzywna, a w środę mogę nie mieć już smaka. Jak żyć
Dzisiaj jestem zbyt zajeta opalaniem sieTy też musisz zmienić teraz
To co zostało z wczorajszego grilla dorzucę do tego szparagi na maśle i tadaaaam - obiadA no i mówcie co macie na obiad bo mnie to pasjonuje
Ooooooo ciekawe ciekaweproszę, dzięki uprzejmości jednej z użytkowniczek, macie starą dramę do poczytania. Starą, ale jakże grubą. Myślę, że większość z Was jej nie pamięta
Ja bym zmieniła nick. Ustawiłam na odpierdol, patrząc na tytuł randomowej piosenki, która mi przypadkowo wskoczyła w autoodtwarzanie, bo nie sądziłam, że będę tu często wchodzić. Zwykle kasuję konto w jakiś społecznościach jeszcze tego samego dnia, co je założęWłaśnie! Co to za zbiorowa zmiana. Za chwile już nic nie ogarnę
możesz zmienić nick, ja zmieniałam, tylko troche sie czekaJa bym zmieniła nick. Ustawiłam na odpierdol, patrząc na tytuł randomowej piosenki, która mi przypadkowo wskoczyła w autoodtwarzanie, bo nie sądziłam, że będę tu często wchodzić. Zwykle kasuję konto w jakiś społecznościach jeszcze tego samego dnia, co je założę
To trzeba było mieć nasrane w głowie żeby na tej grupie takie zdjęcie wstawiaćproszę, dzięki uprzejmości jednej z użytkowniczek, macie starą dramę do poczytania. Starą, ale jakże grubą. Myślę, że większość z Was jej nie pamięta