reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Myślę, że to nigdy nie jest łatwe. Ja mam na przykład dwie teściowe, szczęśliwie P. udało się utrzymywać dobre kontakty z jedną i drugą i to na tyle, że M. była jedną z pierwszych osób, której powiedzieliśmy. W twojej sytuacji to musi być jeszcze chyba trudniejsze...
Napisałam w sumie chaotycznie bo nie dodałam, że jakaś druga cześć mnie sie nawet z tego „ucieszyła”. Ja się bardzo martwiłam o tate bo w pewnym momencie totalnie przestał sobie radzić z ta sytuacja.
A tu jest ktoś kto go rozumie, ta Pani straciła męża pare lat temu i myśle ze taka osoba nawet może tacie pomoc przejąć przez okres jego cierpienia. No i poznał ją przez przypadek, to tez było zalecenie psychologa żeby zaczął rozmawiać z ludźmi, którzy są w takiej samej sytuacji ale gdzieś dalej w swojej drodze niż on, właśnie na cmentarzu.

reklama
Ale to bardzo fajna wiadomość. Oby ta pani była "normalna", bo mój sąsiad spotyka się z babką, która niestety ciągnie go bardzo w złym kierunku (alkohol).
No właśnie jakaś cześć mnie tez tak pomyślała. Ale jest to tak w cholere dziwne, że aż brakuje mi miejsca w głowie żeby to gdzieś ulokować.

No właśnie jakaś cześć mnie tez tak pomyślała. Ale jest to tak w cholere dziwne, że aż brakuje mi miejsca w głowie żeby to gdzieś ulokować.
Będzie Ci pewnie ciężko, jeżeli ich znajomość się rozwinie, przez co tato nie będzie miał czasu dla Ciebie 🙃 ale kto wie, może i zaraz u Ciebie zmieni się sytuacja tak, że nie będziesz miała czasu dla taty ;) 🥰
Przypomnij sobie początki zakochania, niech tato będzie szczęśliwy :) faktycznie, jeszcze młody facet z niego

Nie od razu Kraków zbudowano, musisz sobie dać czas, przyzwyczaić się do nowej sytuacji. Najważniejsze, że rozumiesz, że tacie to dobrze zrobi i że to nie neguje jego miłości do Twojej mamy. Nic złego się nie dzieje, a to normalne że potrzebujesz się z tym oswoić.

Ja już po konsultacji z docentem. Mam brać od jutra rana już leki bo to będzie 3dc i przez 21 dni. Encorton i Equoral chyba. Później tylko ten jeden. I od następnego miesiąca przez 3-4 miesiące możemy się starać naturalnie. od pozytywnej bety lub 4 dni po owulacji jeśli będe miała monitorowany cykl to accrofil. Acard, accrofil, i encorton do 12 tyg ew. ciąży.
Tylko nie wiem czy w tym miesiącu zero seksu czy jak ?

Ja już po konsultacji z docentem. Mam brać od jutra rana już leki bo to będzie 3dc i przez 21 dni. Encorton i Equoral chyba. Później tylko ten jeden. I od następnego miesiąca przez 3-4 miesiące możemy się starać naturalnie. od pozytywnej bety lub 4 dni po owulacji jeśli będe miała monitorowany cykl to accrofil. Acard, accrofil, i encorton do 12 tyg ew. ciąży.
Tylko nie wiem czy w tym miesiącu zero seksu czy jak ?
widzisz, łądnie Cię obstawił lekami, mega trzymam kciuki, żeby teraz pykło :)
a co powiedzial na Twoje wyniki? Uspokoił Cię troche?

reklama
widzisz, łądnie Cię obstawił lekami, mega trzymam kciuki, żeby teraz pykło :)
a co powiedzial na Twoje wyniki? Uspokoił Cię troche?
no nie bardzo bo stary robił to badania HLA-C (?) I wyszło mu c1c2 więc powiedział, że nie dobrze ale teź nie źle. Ale nie ogarnęłam przez ten cel czy w tym cyklu zero seksu czy jak:o

Do góry