reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Mój stary jest chyba fanem absolutnie każdej muzyki. Pamiętam, że jak po koncercie Rammsteina jechaliśmy następnego dnia do Enegrylandii, to już leciał Walaszek. A playlista na powrót na Mazowsze to już Abba i lata 80. Na co dzień zazwyczaj słucha odschoolowego rapu. Nigdy nie wiem, czym mnie będzie katował- moje życie z nim to jedna wielka przygoda😂
By the rivers of Baaaaaaabyyyyyyyloooooon! XD

reklama
Mój stary jest chyba fanem absolutnie każdej muzyki. Pamiętam, że jak po koncercie Rammsteina jechaliśmy następnego dnia do Enegrylandii, to już leciał Walaszek. A playlista na powrót na Mazowsze to już Abba i lata 80. Na co dzień zazwyczaj słucha odschoolowego rapu. Nigdy nie wiem, czym mnie będzie katował- moje życie z nim to jedna wielka przygoda😂
to my ze starym w ogóle nie mamy nc wspolnego jeśli chodzi o muzykę i filmy :D

Do stolicy mam najbliżej, a mimo to jakoś nie jedziemy. Lepiej było się tłuc przez pół Polski 😂 Mamy chyba uraz do koncertów na Narodowym, bo jest jak studnia i dziwnie się słucha, od 2015 po AC DC jeździmy tam już tylko na foodtrucki😁
Mów mi tak jeszcze i już prawie mi nie żal ;)

Przeczytałam, że potem słuchał "Mazowsza" 😁 jak każdej, to każdej 😆

reklama
Do góry