reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Jeśli nie zmieniasz etatu to średnia do L4 zostaje jak była :)
Dziękuję za potwierdzenie, już myślałam ze rozumiem temat a jednak😅 dobrze ze są tu mądre głowy 🙂
No to tamta co takie dolegliwości dawała była wyznieta i to serio była jakaś masakra. Nie wiem czy suchy zębodoł czy co ale potrzebowałam dwóch tygodni żeby do siebie dojść ;)
Oj tez sie bałam ze mnie ten suchy zebodol dopadnie bo musialam szybciej niz kazali zmienic te gaziki a tego przez pol godz nie wolno ruszyc niby 🤷‍♀️
A Wy jak dzisiaj spędziliście poranek? 😎
Mnie obudzil bol brzucha jak na okres wiec wstalam z lozka jak poparzona i hiegiem do lazienki zeby nic nie wylecialo ale to fałszywy alarm 😅

Jeszcze wtrącę, że wczoraj akurat odpaliłem forum jak rozgorzała dyskusja dotycząca zatrzymywania siku przez chłopów, a że stary był akurat obok mnie to zapytałam o jego punkt widzenia i wiecie co odpowiedział? Pewnie, że można! A myślisz, że jak wysikujemy napisy na śniegu! 😂😂😂

A Wy jak dzisiaj spędziliście poranek? 😎

Wstawajac do pracy....😤
A ja wracając z pracy, po drodze wstąpiłam do rosska po testy, bo w domu wszystkie wysikane, a ostatnio myślałam że mam jeszcze 1, a on był użyty w poprzednim cyklu, tylko schowałam do szafki w opakowaniu zeby stary nie widział że testowałam 😝 Więc dziś 12dpo nie testowałam z powodu braku testów.
Dziękuję za potwierdzenie, już myślałam ze rozumiem temat a jednak😅 dobrze ze są tu mądre głowy 🙂

Oj tez sie bałam ze mnie ten suchy zebodol dopadnie bo musialam szybciej niz kazali zmienic te gaziki a tego przez pol godz nie wolno ruszyc niby 🤷‍♀️

Mnie obudzil bol brzucha jak na okres wiec wstalam z lozka jak poparzona i hiegiem do lazienki zeby nic nie wylecialo ale to fałszywy alarm 😅
Ja mam od kilku dni takie dziwne przemijające bóle jak na okres, gdzieś z tydzień temu codziennie, później była przerwa i nie zwracałam uwagi, a dzisiaj znów. Do okresu 2-3 dni...
Dlatego ja pracuję od poniedziałku do piątku 😛
Musiałam staremu rano dać, bo zaczął robić się nieznośny!😂
Znam to, chociaż czasem zapominam o tej zasadzie 😂 A później jaki milutki dłuższy czas 😁

Ostatnia edycja:
reklama
Dlatego ja pracuję od poniedziałku do piątku 😛
Ja też pracuję od poniedziałku do piątku... w piątki np. kończę o 15:00, ale miałam zebranie od 18:30 do 23:30... I dziś też idę na zebranie. I w poniedziałek (jest święto), też idę do szkoły robić lekcje... Nie myślcie o mnie, gdy będziecie się zastanawiać nad tym, jakie to nieroby z nauczycieli :p

Do góry