reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej dziewczyny, trochę martwią mnie moje wyniki. Mam umówioną wizytę dopiero 9 czerwca, ale z tego co ja rozumiem to nie jest za ciekawie. Jak myślicie?

Załączniki

• F22BECF4-DCD0-48C4-8ADF-DBEA809A4E59.png
    F22BECF4-DCD0-48C4-8ADF-DBEA809A4E59.png
    73,8 KB · Wyświetleń: 126
  • 7C09E8B7-36C8-44B7-99DD-C89F42BEC58A.png
    7C09E8B7-36C8-44B7-99DD-C89F42BEC58A.png
    70,2 KB · Wyświetleń: 115
Hej dziewczyny, czy któraś z was rozpoczęła właśnie stymulację jak ja? Potrzebuję kogoś do wsparcia :) dzisiaj jest mój pierwszy dzień z lamettą, mam brać przez 5 dni 2x1, monitoring 13czerwca
Hej, to ja! Od dziś tj. 5 dzień cyklu, zaczynam przygodę z lamettą. Mam brać jedną tabletkę przez 5 dni. 9 czerwca monitoring owulacji i z pewnością zastrzyk Ovitrelle.

reklama
Hej, to ja! Od dziś tj. 5 dzień cyklu, zaczynam przygodę z lamettą. Mam brać jedną tabletkę przez 5 dni. 9 czerwca monitoring owulacji i z pewnością zastrzyk Ovitrelle.
Super, to jestesmy w tym razem ☺️ ciekawe tylko czemu ja mam dawkowanie 2x1... ale zobaczymy jak zareaguję. Daj znać jakie będziesz miała pęcherzyki 9go!

Do góry