Moonstone
Moderator
To działa. Ja jeszcze rozmawiam z jej patronami. Brzmi może nieco schizofrenicznie ale pomaga - polecam.Wez tam pogadaj do fasoliny że ma siedzieć na dupce 9 miesięcy będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To działa. Ja jeszcze rozmawiam z jej patronami. Brzmi może nieco schizofrenicznie ale pomaga - polecam.Wez tam pogadaj do fasoliny że ma siedzieć na dupce 9 miesięcy będzie dobrze
Nie wiem dlaczego ale wyobraziłam sobie jak mowi to Pati z serialu skazanaWez tam pogadaj do fasoliny że ma siedzieć na dupce 9 miesięcy będzie dobrze
Żylaki zawsze oznaczają bezpłodność ? Nawet jak sperma jest książkowa?
Żylaki nie oznaczają niepłodności, ale mają wpływ na złe wyniki seminogramu. Dlatego szukamy specjalisty w Krakowie bądź okolicy u którego usuniemy żylakiŻylaki zawsze oznaczają bezpłodność ? Nawet jak sperma jest książkowa?
Jezu jacy ludzie to potrafią być... I co, osoba zaplusowała? Dostanie awans? WIecej kasy? Co chciała osiągnąć? dramat...Boże dziewczyny miałam dzisiaj nieprzyjemna sytuacje w pracy, poryczałam się, choć wiem ze to tez przez to ze jestem przed okresem i zorana ogólna sytuacja zyciowa i byl to tylko zapalnik.
Okazało się że ktoś sie na mnie poskarżył, ze łażę sobie gdzie chce i o ktorej chce wychodze z pracy, nic nie robie, wiecznie mnie nie ma itp. Oczywiście wiem kto to xD ale strasznie przykro mi sie zrobiło że mam blisko siebie wroga, ktory dopuszcza sie takiego swinstwa a na co dzień uśmiecha sie do mnie moja szefowa oczywiscie trzyma moja stronę, mowila ze mam sie nie przejmować i pocieszala bo juz mialam lzy w oczach w trakcie rozmowy
Juz jest na szczycie, wiec niestety nie xDJezu jacy ludzie to potrafią być... I co, osoba zaplusowała? Dostanie awans? WIecej kasy? Co chciała osiągnąć? dramat...
Wlasciwie mi jej żal. Bo ty jesteś najcudowniejsza, najlepsza a ona jest po prostu sobą: wredna, głupia małpaJuz jest na szczycie, wiec niestety nie xD
Boże dziewczyny miałam dzisiaj nieprzyjemna sytuacje w pracy, poryczałam się, choć wiem ze to tez przez to ze jestem przed okresem i zorana ogólna sytuacja zyciowa i byl to tylko zapalnik.
Okazało się że ktoś sie na mnie poskarżył, ze łażę sobie gdzie chce i o ktorej chce wychodze z pracy, nic nie robie, wiecznie mnie nie ma itp. Oczywiście wiem kto to xD ale strasznie przykro mi sie zrobiło że mam blisko siebie wroga, ktory dopuszcza sie takiego swinstwa a na co dzień uśmiecha sie do mnie moja szefowa oczywiscie trzyma moja stronę, mowila ze mam sie nie przejmować i pocieszala bo juz mialam lzy w oczach w trakcie rozmowy
Trzymam kciuki mocnoDzięki dziewczyny, bo aż mi się nad głową czarne chmury zebrały