reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
A gdzie ta gęsta atmosfera? Mam rozumieć, że jesteś w ciąży i szukasz rady? Bo jeśli tak, to kiepsko trafiłaś i proponuję lecieć w innym kierunku
nie, jestem z Wami od jakiegos czasu i nigdy w ciąży nie byłam. A jeśli chodzi o gęsta atmosferę to miałam na myśli dzisiejsze dramy na forum. Podrzuciłam temat do rozmowy

nie, jestem z Wami od jakiegos czasu i nigdy w ciąży nie byłam. A jeśli chodzi o gęsta atmosferę to miałam na myśli dzisiejsze dramy na forum. Podrzuciłam temat do rozmowy
Sorry, ja dzisiaj po prostu podwkurwiona jestem tak dla zasady. Ogolnie ja się nie wybieram w żadną podróż samolotem i zgadzam się z @Zazuu ze wolałabym potrzebować pomocy medycznej przynajmniej w jakimś państwie europejskim, najlepiej graniczącym z Polską niż w Turcji czy Egipcie :)

Rozumiem, to z tego miejsca przepraszam, jeszcze mnie trzyma ten popołudniowy dramat aczkolwiek myślę, że temat też taki sobie na odciągnięcie myśli bo co by było gdybym była w ciąży... No cóż, niektóre z nas mają za sobą takie przejścia, nad niektórymi już wisi gdzieś tam wyrok bezpłodności i brak posiadania potomstwa, że chyba słabo dyskutować o tym.. lepszy temat to gdzie zabrać starego żeby się bzyknąć i żeby był z tego cionsz🙃😉

Rozumiem, to z tego miejsca przepraszam, jeszcze mnie trzyma ten popołudniowy dramat aczkolwiek myślę, że temat też taki sobie na odciągnięcie myśli bo co by było gdybym była w ciąży... No cóż, niektóre z nas mają za sobą takie przejścia, nad niektórymi już wisi gdzieś tam wyrok bezpłodności i brak posiadania potomstwa, że chyba słabo dyskutować o tym.. lepszy temat to gdzie zabrać starego żeby się bzyknąć i żeby był z tego cionsz🙃😉
To akurat proste: na biurko XD

reklama
Do góry