reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

To ja mam przyziemne pytanko - co robicie dziś na obiad? U mnie wjeżdża wątróbka - zaczęłam jeść z przymusu jak walczyłam z anemia i ja polubiłam 😂 teraz to takie moje wstydliwe danie 😂
Uwielbiam wątróbkę, zawsze smażę z cebulą i jabłkiem, jest przekozak ❤️ u mnie dzisiaj na szybko hot dogi, bo będziemy późno w domu

reklama
Ja bym chyba nie powtarzała, zazdro takiego proga 😍 chyba że kolejny przyrost bety będzie wątpliwy i będziesz sprawdzać jeszcze raz to wtedy. Ale nie przewiduje takiej sytuacji 😎
Ja polecam sprawdzic. Moja beta przyrastała o 300% a progesteron spadał. Z 35 ng po 2 tygodniach zrobiło się 17 ng. Nie był to spadek bo progesteron jest pulsacyjny. On spadał z badania na badanie.

Ej mam wyniki i są średnie, chyba kolejny biochem :/

Załączniki

• DCEA916E-5D0A-4ED6-B76D-80686C37F395.jpeg
    DCEA916E-5D0A-4ED6-B76D-80686C37F395.jpeg
    162,9 KB · Wyświetleń: 156
Ej mam wyniki i są średnie, chyba kolejny biochem :/
Jakby okazało się że to kolejny biochem to polecam zrobić test na trombofilię, jeżeli jeszcze nie badalas. U mnie po trzech takich biochemach z rzędu okazało się że to było przyczyną niepowodzeń i teraz z lekami kolejna ciąża w końcu się rozwija.

reklama
W necie piszą ze ten antybiotyk to po sie bierze, wiec o co ta burza by byla🧐
A tak ogolnie to sie zastanawiam czy jednak nie bedzie to w znieczuleniu bo kazala byc na czczo o 7.30 to tak jakby akurat na pobranie krwi? Czy bez tez trzeba byc na czczo?
Zawsze trzeba być na czczo, mi wykonali tez kupę innych badań z krwi. A antybiotyk brałam po zabiegu :)
To ja mam przyziemne pytanko - co robicie dziś na obiad? U mnie wjeżdża wątróbka - zaczęłam jeść z przymusu jak walczyłam z anemia i ja polubiłam 😂 teraz to takie moje wstydliwe danie 😂
Schabowy ziemniaki surowka, dziś stary rządzi w kuchni

Do góry