pluto_nova
Moderator
jutroA właściwie kiedy powinnaś mieć okres?
No przyrost ładny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jutroA właściwie kiedy powinnaś mieć okres?
No przyrost ładny
Pieknie rośnie plutonovy bobasDziewczyny…
Równie szczere życzenia dla ciebieOczywiście, przetworzę go sobie na dobrą energię i szczere życzenie dla każdej z was, żeby w końcu wasze życzenia się spełniły ❤
mam nadzieję, że w wątku mamusiowym na którym jesteś nie będzie hejtu i plucia jadem bo nie jedno widziałam na wątkach mamusiowych (tam dopiero są fajne akcje pełne jadu ) Życzę donoszenia ciąży.Przyszłam się pożegnać i życzyć wam wszystkiego dobrego, szybkiego zajścia i spełnienia marzenia o dziecku. Czy tak właśnie nie robią staraczki, przechodząc na wątki ciążowe?
O pluciu jadem było tu wielokrotnie. Nikogo nie wyzywam od hejterek, tylko przekazuję swoje spostrzeżenia na temat tej społeczności. Jest to forum otwarte, jak mówisz, I można chyba wyrazić swoje własne zdanie?
błagam tylko nie luty, tylko nie lutymam nadzieję, że w wątku mamusiowym na którym jesteś nie będzie hejtu i plucia jadem bo nie jedno widziałam na wątkach mamusiowych (tam dopiero są fajne akcje pełne jadu ) Życzę donoszenia ciąży.
Wyżre ci pikawe od środkaA w tym sercu znajdzie się miejsce na ten jad?
Może Ty powinnaś przeczytać swój post i zrozumiałabyś jaki ma wydźwięk. Z resztą, nie ma o czym dyskutować. Nie odzywałaś się tu prawie wcale a teraz pozegnanie. Wiadomka, ze chciałaś się po prostu pochwalić, że Ci się udało.O nie, tego nie powiedziałam i proszę, nie nadinterpretuj moich słów. Szczerze, najszczerzej jak potrafię, życzę wam szczęścia. Gdybyś ty albo @Ladycarooo poświęciły chwilę na przeczytanie mojego posta ze zrozumieniem i dobrymi intencjami wiedziałybyście, że niczego złego nie mam na myśli.
Może Ty powinnaś przeczytać swój post i zrozumiałabyś jaki ma wydźwięk. Z resztą, nie ma o czym dyskutować. Nie odzywałaś się tu prawie wcale a teraz pozegnanie. Wiadomka, ze chciałaś się po prostu pochwalić, że Ci się udało.
To trochę jak w internetowych dyskusjach "Ty chyba jesteś jakaś nienormalna, nie znasz się. Pozdrawiam". Szczere pozdorwienia, nie? Właśnie taki wydźwięk ma Twoje 'pożegnanie'.
błagam tylko nie luty, tylko nie luty
Ja go przeczytałam ze zrozumieniem. I nie wiem co miał wnieść do mojego życia. Tym bardziej, ze nawet Cię nie kojarzęO nie, tego nie powiedziałam i proszę, nie nadinterpretuj moich słów. Szczerze, najszczerzej jak potrafię, życzę wam szczęścia. Gdybyś ty albo @Ladycarooo poświęciły chwilę na przeczytanie mojego posta ze zrozumieniem i dobrymi intencjami wiedziałybyście, że niczego złego nie mam na myśli.