Sarenka1993
Fanka BB :)
Kochana naprawdę dieta może pomóc i to, ze macie kłopot tylko z jednym parametrem też jest lepsze, niż ze wszystkimi. A to też nie jest tak, że przy morfologii 0% nie ma żadnej szansy na dziecko a przy 4 nagle się pojawia. Z próby jest badane ileśtam plmników i morfologia 0% nie świadczy, ze nie ma tam ani jednego prawidłowego plemnika.
Napewnoda się stylem życia poprawić wyniki, więc trzymam moco kciuki za Wasze powodzenie <3
Dziękuję Ci, aż się popłakałam czytając to… mam nadzieję na ten jeden jedyny silny plemnik który da nam zdrowego bobasa…
Czy wy też tak macie że czujecie ogromną niesprawiedliwość i zadajecie sobie cały czas pytanie: dlaczego ja? Dlaczego my? Ostatnio łapię się na tym, że oceniam ludzi z perspektywy posiadania dzieci i w głowie mam „o patrzcie, jacy są płodni”. To głupie i pewnie uznacie że wredne zachowanie z mojej strony, ale nie potrafię sie tego pozbyć. Znam wiele osób, które prowadzą tragiczny tryb życia (piją, palą, jedzą śmieciowe żarcie) i dorobili się już pięknych gromadek, wiele z nich było zwykle wpadkami… A my co? Nawet w kierunku jednego nie posuwamy sie do przodu...