reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Prawda? :D miał na tasiemce pierścionek zaręczynowy
Oesuuu, jak z filmuuuu! Marzenie!!! 😍😍😍
A ja cała oprócz stop 🤣 a w pracy to po każdym myciu rączek wjeżdża kremik
A ja od stóp do głów po każdej kąpieli! Też mi się dłuuugo nie chciało, ale się zawzięłam, bo mam bardzo suchą skórę na ciele.
Haha dlatego ja nawet w pracy jestem tu na bieżąco, bo boje się nadrabiania tych stron 😂🔥❤️
Tak, a ja nigdy nie mam czasu, w pracy w biegu, a ostatnio i poza pracą też w biegu! I później jest dramat z nadrabianiem więc zawsze hurtowo odpowiadam bo mogłabym olać, ale zawsze "muszę bo się uduszę" :D
U mnie to raczej niemożliwe XD za mało chęci za dużo schudłam przed
Ja też mimo że się nie przejmowałam to schudłam i to dowiedziałam się na drugiej przymiarce sukni! :O Krawcowa powiedziała że muszą zwężać bo za chuda jestem. Ale było to jedno z tych mega gorących lat...

Któraś dziś pisała o koleżance piszącej o macierzyństwie... No mnie właśnie takie rzeczy tykają. Byliśmy na kolacji u teściowej, ona kilkoro dzieci, szwagierka malutkie dziecko i tak strasznie mi się wtedy przykro zrobiło że to mnie może nie spotka, a powinnam już mieć dziecko... :( Dorzucam ten wpis kliniki leczenia niepłodności o którym wcześniej zapomniałam, to była taka pierwsza szpileczka.

Załączniki

• Screenshot_20220526_223056.jpg
    Screenshot_20220526_223056.jpg
    158,1 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Dziewczyny pomocy !!!!!
Mam wyniki !

Załączniki

• D2156C92-C7D1-4406-B117-B51D550939B5.jpeg
    D2156C92-C7D1-4406-B117-B51D550939B5.jpeg
    126,1 KB · Wyświetleń: 128
reklama
Juz nas tyle łączy 😁 a powiedz jeszcze, że na weselu miałas disco polo (bo ja zmierzam mieć, jak się popije to najlepiej się bawi) to już w ogóle będziemy siostry 🤣
oczywiście, że było! Była też inna muza, ale też uważam, ze do disco polo człowiek najleiej się bawi :D

Do góry