reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Prawda? :D miał na tasiemce pierścionek zaręczynowy
Oesuuu, jak z filmuuuu! Marzenie!!! 😍😍😍
A ja cała oprócz stop 🤣 a w pracy to po każdym myciu rączek wjeżdża kremik
A ja od stóp do głów po każdej kąpieli! Też mi się dłuuugo nie chciało, ale się zawzięłam, bo mam bardzo suchą skórę na ciele.
Haha dlatego ja nawet w pracy jestem tu na bieżąco, bo boje się nadrabiania tych stron 😂🔥❤️
Tak, a ja nigdy nie mam czasu, w pracy w biegu, a ostatnio i poza pracą też w biegu! I później jest dramat z nadrabianiem więc zawsze hurtowo odpowiadam bo mogłabym olać, ale zawsze "muszę bo się uduszę" :D
U mnie to raczej niemożliwe XD za mało chęci za dużo schudłam przed
Ja też mimo że się nie przejmowałam to schudłam i to dowiedziałam się na drugiej przymiarce sukni! :O Krawcowa powiedziała że muszą zwężać bo za chuda jestem. Ale było to jedno z tych mega gorących lat...

Któraś dziś pisała o koleżance piszącej o macierzyństwie... No mnie właśnie takie rzeczy tykają. Byliśmy na kolacji u teściowej, ona kilkoro dzieci, szwagierka malutkie dziecko i tak strasznie mi się wtedy przykro zrobiło że to mnie może nie spotka, a powinnam już mieć dziecko... :( Dorzucam ten wpis kliniki leczenia niepłodności o którym wcześniej zapomniałam, to była taka pierwsza szpileczka.

Załączniki

• Screenshot_20220526_223056.jpg
    Screenshot_20220526_223056.jpg
    158,1 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Dziewczyny pomocy !!!!!
Mam wyniki !

Załączniki

• D2156C92-C7D1-4406-B117-B51D550939B5.jpeg
    D2156C92-C7D1-4406-B117-B51D550939B5.jpeg
    126,1 KB · Wyświetleń: 132
reklama
Juz nas tyle łączy 😁 a powiedz jeszcze, że na weselu miałas disco polo (bo ja zmierzam mieć, jak się popije to najlepiej się bawi) to już w ogóle będziemy siostry 🤣
oczywiście, że było! Była też inna muza, ale też uważam, ze do disco polo człowiek najleiej się bawi :D

Do góry