reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Tez mialam takie leki z pol roku temu, jedz jogurciki i rosołek, generalnie oprocz tych jogurtow to lepiej cieple delikatne posilki 🤗 i powodzenia w pracy, bardzo dobrze ze dałaś sobie czas.
Ja to wam powiem że zapominam nawet o kremowaniu buzi, umre sucha i pomarszczona😅
Można też pić siemię lniane, mnie bardzo pomaga na żołądek bo przy migrenie jak biorę masę mega mocnych leków to brzuch się skręca

reklama
Aaa i jeszcze miałam się obserwacją podzielić.
Wczoraj se poszliśmy do restauracji , przy stoliku obok dwoje ludzi z małym dzieckiem. Tak sobie spogladamy... dziadkowie czy rodzice? "Ojciec" to jeszcze, ale mama... na oko jakies 47-48. Może ciocia... Ale nie: pani pierś wyciąga i karmi. I zaczęliśmy sobie myśleć: jeżu, jak nam się uda, to też tak będziemy wyglądać... ja po czterdziestce a mój stary jak zawsze ma look na gimnazjum... Znaczy nie żebym się przejmowała spojrzeniami, ale niełatwe to...
ja to rozumiem. I też się trochę obawiam czegoś takiego.

Za dużo wygibasów w sex roomie 😜😈 to i nogi błagają o litość 😂
Chyba za malo🥴🥴 ostatni raz bylo we wtorek, później stary pojechal, wrocil po sobotniej diagnozie to wiadomo nic i ja sie jakos tak przestraszylam i nic nie chcialam w weekend, w pon znowu pojechał a jak wrócił to juz mnie wczoraj wszystko bolalo 🤦‍♀️🤦‍♀️

Chyba za malo🥴🥴 ostatni raz bylo we wtorek, później stary pojechal, wrocil po sobotniej diagnozie to wiadomo nic i ja sie jakos tak przestraszylam i nic nie chcialam w weekend, w pon znowu pojechał a jak wrócił to juz mnie wczoraj wszystko bolalo 🤦‍♀️🤦‍♀️
u mnie też sexroomy leżą i kwiczą. Ostatni raz we wtorek tydzień temu... jakoś nie ma chęci, nie wiem 🤷‍♀️

reklama
Aaa i jeszcze miałam się obserwacją podzielić.
Wczoraj se poszliśmy do restauracji , przy stoliku obok dwoje ludzi z małym dzieckiem. Tak sobie spogladamy... dziadkowie czy rodzice? "Ojciec" to jeszcze, ale mama... na oko jakies 47-48. Może ciocia... Ale nie: pani pierś wyciąga i karmi. I zaczęliśmy sobie myśleć: jeżu, jak nam się uda, to też tak będziemy wyglądać... ja po czterdziestce a mój stary jak zawsze ma look na gimnazjum... Znaczy nie żebym się przejmowała spojrzeniami, ale niełatwe to...
My ze starym też mówimy że jak się uda to będziemy bardziej na dziadków wyglądać ale sr..ł to pies :p ważne żeby się udało 🤞

Do góry