Mmiiaa
Fanka BB :)
Jak sie to diagnozuje? Jak tak dalej bede jezdzic po lekarzach to zostane kierowca zawodowymMoże to problem z krążeniem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak sie to diagnozuje? Jak tak dalej bede jezdzic po lekarzach to zostane kierowca zawodowymMoże to problem z krążeniem?
Jezu to ja muszę dużo wcześniej z basenu wyjść żeby w szatni się obsmarować cała od stop do głów! Ale ja mam problemu z sucha skóra dis ide po krem bambino !Tez mialam takie leki z pol roku temu, jedz jogurciki i rosołek, generalnie oprocz tych jogurtow to lepiej cieple delikatne posilki i powodzenia w pracy, bardzo dobrze ze dałaś sobie czas.
Ja to wam powiem że zapominam nawet o kremowaniu buzi, umre sucha i pomarszczona
No cionsz jak nicMnie to ciągnie na rzyga
BiednaMnie to ciągnie na rzyga
No ja przez to nie lubię na basen chodzić bo więcej potem suszenia i kremowania niż pływaniaJezu to ja muszę dużo wcześniej z basenu wyjść żeby w szatni się obsmarować cała od stop do głów! Ale ja mam problemu z sucha skóra dis ide po krem bambino !
Ja mam problemy z krążeniem/ przynajmniej kiedyś milam. To był taki ból łydek, takie miałam ciężkie strasznie.. jak stałam to miałam wrazenie ze są takie stopy lekkie a nogi ciężkie I np. Ja przy problemach z krążeniem nie mogę wejść do wanny z gorąca woda bo od razu jestem jak z waty, robi mi się słaboJak sie to diagnozuje? Jak tak dalej bede jezdzic po lekarzach to zostane kierowca zawodowym
Kopytka życiem Ciasto może dla mnie nie istnieć poza paroma wyjątkamiBiedna
Ja rozważam co zjesc na sniadanie bo wzielam bezmyslnie 2 pudelka i mam albo ciasto albo kopytka, kusza kopytka ale glupio o tej porze XD
Zdecydowanie kopytkaBiedna
Ja rozważam co zjesc na sniadanie bo wzielam bezmyslnie 2 pudelka i mam albo ciasto albo kopytka, kusza kopytka ale glupio o tej porze XD
Ja po tym drugim poronieniu czekałam 40dni! Oby u ciebie finisz się już zbliżał!Witam się w 36 dniu cyklu
Nic mnie nie boli, nawet brzuch okresowo mnie nie boli, nie mam żadnych plamień, cycki się nie powiększyły. Chciałabym już skończyc ten zasrany cykl
Ja myślałam że wczorajszy dzień będzie dla mnie dniem jak codzień... Jednak zbiór wszystkie sytuacji podczas tego dnia sprawiał że z godziny na godzinę coraz bardziej mnie to dotykało. Do tego pokłóciłam się ze swoim dość mocno, był wredny, a mi było tym bardziej przykro że nie jest bardziej wyrozumiały. I prawie na sam koniec dnia uświadomiłam sobie że ja też już bym była mamą i pewnie inaczej bym obchodziła ten dzień... Szybko poszłam spać bo chciałam żeby ten dzień się skończył. Wrzucam w załączniku na co się wczoraj natknęłam, wpis jednej z "klinik" leczenia niepłodności... Zakuło troszkę.Czy tylko ja się dziś już zdążyłam poryczeć widząc wszędzie dzień matki ?
Draaaamat te zabawy! My nie chcieliśmy żadnych! Był pociąg, zbieranie na wózek (przynajmniej z większością facetów sobie potańczyłam ), no i rzucanie welonem i muchą, tyle! Nawet stwierdzilismy że za mało grali przy stołach, no ale cóż. Zero disco polo, głównie właśnie stare hity Abba itd, pomieszane z nowoczesnością. To był zdecydowanie najpiękniejszy dzień w moim życiu, zero stresu przygotowaniami, miało być na luzaku. Ja spałam we własnym mieszkaniu z dwoma koleżankami zza granicy, i dopiero na noc pojawił się stres jak usnąć nie mogłam i w dzień wesela dość mocny, bo dodatkowo (pierwszy raz!) zgubiłam telefon na dworcu jak pojechałam po swoich gości! Kapnęłam się z pół godz potem u fryzjera i byłam tak zestresowana że nie pomyślałam że mogę zadzwonić NA SWÓJ nr i sprawdzić kto odbierze, myślałam tylko że oesu, przecież nie znam nr nawet do swojego starego Na szczęście uczciwy człowiek znalazł,szwagier pojechał odebrać. Ale to był streeees! I aż do kościoła towarzyszył. Szykowaliśmy się u teściów bo blisko kościoła i duży dom. Ja się myłam, szykowałam a mój... W podkoszulce grał jeszcze w xboxa Wesele rewelacyjne, za krótkie bo nie spędziłam tyle czasu z gośćmi ile chciałam bo impreza mnie porwała i się po prostu bawiłamPowiem wam ze dla mnie takie zabawy weselne powoduje niesmak... bylam na kilku weselach i te tańce z balonikiem pomiędzy albo wyciąganie na siłę kogoś kto nie chce. Jak się zbliżały te zabawy ja zawsze uciekałam na fajke (jak jeszcze palilam).
Obiecałam sobie ze u siebie tego miec nie bede. I mieliśmy tylko symbolicznie rzucanie weleonem i mucha- to jedyne co jestem w stanie przetrawić. A no i potem byl pociag ale to w sumie goście sami chcieli i sie zebrali.
Jeszcze sa te zbierania na wozek, zamówienia piosenek za kasę- to dla mnie zawsze było żenujące.
Najlepszy prezent EVERRR!!Po mnie przyjechał ale bez orkiestry i wykupin. Śmiałam się ze i tak mnie wykupił jak dał rodzicom szczeniaka na zaręczyny wiec co jeszcze chciec XD
Hahaha No jak u od 7 dpo były mdłości to bankowoNo cionsz jak nic