reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Mam na nią skierowanie i usiłuje ustalić termin XD
Pytam o to l4 bo planuje właśnie kilka rzeczy w pracy + u mnie cześć rzeczy jestem w stanie zrobic tylko ja i jak juz bedzie termin to musze powiedzieć szefowej z jak dlugo nieobecnością może sie to wiązać. Mamy bardzo dobra relacje wiec chce byc w porzadku 🙂
a no dobra, to na dobrym etapie jestem :D

reklama
No właśnie miałam już wiele razy usg i wszystko wygląda dobrze... ale może faktycznie jeszcze z kimś to skonsultuje. Tą histero przemyślę, pewnie kiedyś podejdę jak nie będzie dalej wychodzić.

Jakbys w Krk byla to mam 1 lekarza co mnie specjalnie moja ginekolog do niego skierowała ze wszystko wypatrzy na usg 😅 i tylko do niego chodzę
Wiec warto się popytać o kogoś z dobrym okiem

Ja miałam kolono w znieczuleniu i fakt właśnie to tak wygladalo z wyjatkiem prowadzenia auta ofc 😉 jechaliśmy a ja jeszcze bredziłam 🤣
Nie No to ja byłam luks to życia xD normalnie mogłam dyskutować 😃 przecież z lekarzem jakoś musiałam się wykłócić o wyjście 😃

Ja miałam kolono w znieczuleniu i fakt właśnie to tak wygladalo z wyjatkiem prowadzenia auta ofc 😉 jechaliśmy a ja jeszcze bredziłam 🤣
Ja miałam robiona gastroskopię. Niby nic, dwie minuty. Bez znieczulenia- jedynie jakiś sprej do gardła. O marko co to był za ból 😱 prawie tam zwymiotowalam i się udusiła. Nigdy więcej tej rury w moim żołądku!

Ja miałam robiona gastroskopię. Niby nic, dwie minuty. Bez znieczulenia- jedynie jakiś sprej do gardła. O marko co to był za ból 😱 prawie tam zwymiotowalam i się udusiła. Nigdy więcej tej rury w moim żołądku!
O matko😱 do tego trzeba byc przytomnym?

W ogóle uznałam, że nie robiłam dawno żadnych nowych badań, wiec żeby odwrócić mój umysł od immunologii zapisałam się na jutro na wymazy - na chlamydie, mycoplasme i ureaplsme. Ewidentnie powinnam już wrócić do roboty 😂

reklama
Ooo, to ja mam tak samo! Nie za bardzo lubię ciasta czy słodycze. Najbardziej nie lubię ptasiego mleczka, jak dostanę to leży do przeterminowania xD
o Jezu ja też nie rozumiem ptasiego mleczka w ogóle xD
A poza słodyczami to ponad wszystko nienawidze rukoli. I wkurza mnie, że nastała moda, ze wszystko w knajpach tym posypują :D
Jezu, to wszystkie rzeczy, które wymieniłaś mogłyby dla mnie nie istnieć :D ciasta, naleśniki i placki... Czasem jak oglądam foodbooki na yt to jak ktoś daje przepis na słodko to przewijam :D
Co wy wogóle mówicie! :O :O @Ladycarooo, nic dziwnego że masz taki zgrabny tyłem jak nie jesz słodyczy! Jak kocham rukolę 😍
@Ladycarooo gdzies widzialam ze pisałaś ze obawiasz się polipa. Ja właśnie mialam takie srodcyklowe plamienia jak go mialam. Tylko mi na usg znalezli. Moze zanim histeroskopia nawet diagnoztyczna warto znalez kogos kto jest dobry w usg? To zawsze taniej i szybciej
Na usg nie musi być widać polipa, zwłaszcza małego, wręcz to rzadkość, znajduje się je na usg jak są duże lub jest ich właśnie dużo.

Do góry