reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Niezła jestes agentka 😜 ale w pełni rozumiem. Jesli mi wyjdzie umowienie sie w szpitalu ktory na razie jest kandydatem nr 1 to w tym mieście stary ma rodzine i znajomych wiec mialby co ze soba zrobic, co nie zmienia faktu że nigdy nie spedzilam nocy w szpitalu i wolalabym tego jeszcze nie robic XD
Zależy jak zniesiesz zabieg. Ja po histeroskopii wolałam zostać, chociaż mnie pytali czy chce wyjść. zle zniosłam narkozę, mi akurat robili pod całkowita. Bylam nie do życia. Jak wstalam po paru godz to prawie zemdlałam, dobrze że była dziewczyna na sali ze mną i wolala pielęgniarkę

Niezła jestes agentka 😜 ale w pełni rozumiem. Jesli mi wyjdzie umowienie sie w szpitalu ktory na razie jest kandydatem nr 1 to w tym mieście stary ma rodzine i znajomych wiec mialby co ze soba zrobic, co nie zmienia faktu że nigdy nie spedzilam nocy w szpitalu i wolalabym tego jeszcze nie robic XD
E tam xD ja byłam świecie przekonana, ze rano pójdę cyk zabieg, zobaczą ze się obudziłam i będę mogła sama autem wrócić XD js byłam tego pewna 🙈 to był mój pierwszy zabieg, pierwsza narkoza!

Ale @Mmiiaa czy mnie coś ominęło, masz już info odnonie tej laparo?
Mam na nią skierowanie i usiłuje ustalić termin XD
Pytam o to l4 bo planuje właśnie kilka rzeczy w pracy + u mnie cześć rzeczy jestem w stanie zrobic tylko ja i jak juz bedzie termin to musze powiedzieć szefowej z jak dlugo nieobecnością może sie to wiązać. Mamy bardzo dobra relacje wiec chce byc w porzadku 🙂

@Ladycarooo gdzies widzialam ze pisałaś ze obawiasz się polipa. Ja właśnie mialam takie srodcyklowe plamienia jak go mialam. Tylko mi na usg znalezli. Moze zanim histeroskopia nawet diagnoztyczna warto znalez kogos kto jest dobry w usg? To zawsze taniej i szybciej
Mnie tez znaleźli na usg, a przy histero-laparo okazało się, ze to było kilka małych 🙈

@Ladycarooo gdzies widzialam ze pisałaś ze obawiasz się polipa. Ja właśnie mialam takie srodcyklowe plamienia jak go mialam. Tylko mi na usg znalezli. Moze zanim histeroskopia nawet diagnoztyczna warto znalez kogos kto jest dobry w usg? To zawsze taniej i szybciej
No właśnie miałam już wiele razy usg i wszystko wygląda dobrze... ale może faktycznie jeszcze z kimś to skonsultuje. Tą histero przemyślę, pewnie kiedyś podejdę jak nie będzie dalej wychodzić.

reklama
E tam xD ja byłam świecie przekonana, ze rano pójdę cyk zabieg, zobaczą ze się obudziłam i będę mogła sama autem wrócić XD js byłam tego pewna 🙈 to był mój pierwszy zabieg, pierwsza narkoza!
Ja miałam kolono w znieczuleniu i fakt właśnie to tak wygladalo z wyjatkiem prowadzenia auta ofc 😉 jechaliśmy a ja jeszcze bredziłam 🤣

Do góry