reklama
Nel331
Fanka BB :)
Tez nienawidzę ptasiego i rukolio Jezu ja też nie rozumiem ptasiego mleczka w ogóle xD
A poza słodyczami to ponad wszystko nienawidze rukoli. I wkurza mnie, że nastała moda, ze wszystko w knajpach tym posypują
L
Ladycarooo
Gość
OHO wyczuwam, że robi mi się pryszcz na brodzie! serio! Ogólnie pomyślałabym, ze to przed okresem, ale to chyba ciąża, gratulacje @Ladycarooo
Ceonis
Ja też! To jak mlecz smakujeo Jezu ja też nie rozumiem ptasiego mleczka w ogóle xD
A poza słodyczami to ponad wszystko nienawidze rukoli. I wkurza mnie, że nastała moda, ze wszystko w knajpach tym posypują
Podaj adres, mam pół szafki tego dziadostwacoooooo? Proszę mi przesyłać Wedlowskie waniliowe, bo to profanacja!
Fuńka
Po drożności normalne, że są plamienia. Mi lekarz powiedział, że dzień, dwa znikną. No zniknęły, po cztwrech chyba...W ogóle mam 8 dpo dziś i mam plamienie znó. Jak mi te krzywe wyjdą ok to trzeba myśleć o histeroskopii.
L
Ladycarooo
Gość
nie, nie, ja jestem już 3 miesiące po drożności. A od miesięcy mam plamienia właśnie tak 6-8 dni po owu przez około 2 dni.Po drożności normalne, że są plamienia. Mi lekarz powiedział, że dzień, dwa znikną. No zniknęły, po cztwrech chyba...
Anasta07
Jednak to cukier najbardziej tuczy w drugiej kolejności węgle, ale je łatwiej przerobić na energię. No i od cukru jednak tworzy się cellulit, plus genetyka ofc.@Anasta07 nie jem słodyczy, ale spoko, nadrabiam porcjami ziemniaków, makaronu, kfc, pizzą... mogę wymieniać i wymieniać xD
Ja przewiduję polipa, który może skutecznie utrudniać zajście. To taki najbardziej charakterystyczny objaw te plamienia.nie, nie, ja jestem już 3 miesiące po drożności. A od miesięcy mam plamienia właśnie tak 6-8 dni po owu przez około 2 dni.
L
Ladycarooo
Gość
i nawet taki polip którego nie widać na usg może utrudniać zajście? Bo rozumiem, że jak ich nie widać to są małe? Przeparszam, że tak głupio pytam, ale nie znam się na tym :/Jednak to cukier najbardziej tuczy w drugiej kolejności węgle, ale je łatwiej przerobić na energię. No i od cukru jednak tworzy się cellulit, plus genetyka ofc.
Ja przewiduję polipa, który może skutecznie utrudniać zajście. To taki najbardziej charakterystyczny objaw te plamienia.
reklama
Fuńka
A no tak... Mi się Twoja dzisiejsza glukoza pomyliła z drożnością... Jak ja to pomyliłam ?! Rajuśku.... !nie, nie, ja jestem już 3 miesiące po drożności. A od miesięcy mam plamienia właśnie tak 6-8 dni po owu przez około 2 dni.
Podziel się: