reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
@Anasta07 nie jem słodyczy, ale spoko, nadrabiam porcjami ziemniaków, makaronu, kfc, pizzą... mogę wymieniać i wymieniać xD
Jednak to cukier najbardziej tuczy 😎 w drugiej kolejności węgle, ale je łatwiej przerobić na energię. No i od cukru jednak tworzy się cellulit, plus genetyka ofc.
nie, nie, ja jestem już 3 miesiące po drożności. A od miesięcy mam plamienia właśnie tak 6-8 dni po owu przez około 2 dni.
Ja przewiduję polipa, który może skutecznie utrudniać zajście. To taki najbardziej charakterystyczny objaw te plamienia.

Jednak to cukier najbardziej tuczy 😎 w drugiej kolejności węgle, ale je łatwiej przerobić na energię. No i od cukru jednak tworzy się cellulit, plus genetyka ofc.

Ja przewiduję polipa, który może skutecznie utrudniać zajście. To taki najbardziej charakterystyczny objaw te plamienia.
i nawet taki polip którego nie widać na usg może utrudniać zajście? Bo rozumiem, że jak ich nie widać to są małe? Przeparszam, że tak głupio pytam, ale nie znam się na tym :/

reklama
Do góry