reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
Chciałam się pochwalić, ze wczoraj znów jeździłam, ale niestety nie napotkały mnie żadne trudności, nawet rower do wyprzedzenia. No trudno, zawsze jakaś praktyka :D
Zaczęliśmy powoli ze starym przeglądać auta, żeby kiedyś coś mi kupić i zajarałam się :D
To ja dodam ze przedwczoraj pierwszy raz sama zatankowałam, czyt. pojechalam na stacje i poprosiłam pana z obsługi żeby mi nalał 🤣🤣 chyba zachowam paragon na pamiątkę XD

To ja dodam ze przedwczoraj pierwszy raz sama zatankowałam, czyt. pojechalam na stacje i poprosiłam pana z obsługi żeby mi nalał 🤣🤣 chyba zachowam paragon na pamiątkę XD
No ja już zapowiedziałam staremu, ze musi mnie nauczyć tankować i myć na myjni auto :D
Ale teraz bedziemy się skupiać na parkowaniu i zadaniu typu: stoisz tu, wykręć tak, zeby stanąć 20 cm obok :D

No ja już zapowiedziałam staremu, ze musi mnie nauczyć tankować i myć na myjni auto :D
Ale teraz bedziemy się skupiać na parkowaniu i zadaniu typu: stoisz tu, wykręć tak, zeby stanąć 20 cm obok :D
Ostatnio zostawiłam auto przed zakładem pracy pod drzewem. To był błąd... Chyba mi jakiś bocian narobił 🙈 musiałam zaraz zapierdzielać na myjkę, bo nic nie widziałam. Uwielbiam myć samochod na myjce, tylko w środku sprzątać nie lubię xD

No właśnie ja wczesniej bylam na etapie ze nie pojade na stacje bo za wąsko i ciezko wyjechać itp. Więc stary juz dał mi spokój... ale zapomniał mi zatankować jak był, doszło mi kilka nieplanowanych wyjazdow + klima prawie na maxa i nie było wyjścia 🤣

reklama
No właśnie ja wczesniej bylam na etapie ze nie pojade na stacje bo za wąsko i ciezko wyjechać itp. Więc stary juz dał mi spokój... ale zapomniał mi zatankować jak był, doszło mi kilka nieplanowanych wyjazdow + klima prawie na maxa i nie było wyjścia 🤣
no i wtedy właśnie człowiek naprawdę zdobywa skilla. Jak musi poradzić sobie sam, bez pomocy. Jak ja z tym łańcuchem :D

Do góry