Anasta07
Fanka BB :)
Mi się śniła moja była/niedoszła miłość, skomplikowana relacja. Niestety zmarł on nagle w wypadku kilka lat temu, ale właśnie w maju! I tak jak zwykle o tym nie myślę, tak w tym maju często mi się pojawia w głowie,nawet przez sen. Dziwne to wszystko.Śniło mi się dzisiaj, że musiałam robić zastrzyki z heparyny a potem, że miałam bliźniaki. W miedzy czasie w tym śnie z jakiegoś powodu strasznie płakałam. Ale potem mialam te bliźniaki ze sobą w pracy a pracowałam w salonie z materacami i klienci przychodzili a na tych materacach takie małe zawiniątka W miedzy czasie okazało się ze ktoś mi zniszczył moje nowe granitowe patelnie i było na nich widać warstwę tynku.
Dużo się dzieje w mojej głowie
Miłego tygodnia dziewczyny
Strasznie mnie to obrzydza! Też tego nie ogarniam jak w publicznym kiblu można po sobie takie coś zostawić, a jakby ktoś wszedł zaraz po Tobie, to będzie wiedział czyją to sprawka. Ja pracuje głównie z mężczyznami, mamy zamykany, prywatny kibelek i można się poczuć komfortowo No i faceci z kulturą, posprzątane, chyba tylko raz zastałam osrany kibel...Czytasz mi w myślach! Ja się tez nad tym zastanawiałam, co ktoś ma w głowie, ze nasta i nie posprząta tego po sobie… ja potem wchodzę i mnie odrzuca.. wychodzę. Ale mama mi odpowiadała, ze nich tez tak jest, ale maja tylko jedna toaletę dla kobiet, jak wejdzie i takie coś zastanie to nie musi to ogarnąć, bo jak wyjdzie i ktoś wejdzie po niej to będzie, ze to ona.
Ale już pare opinii słyszałam, ze w męskiej jest znacznie czyściej
Co Ty wogóle do mnie mówisz!!! Nie wierzę że ludzie są takimi świniami ... I wogóle... Jaaaaak? Fuuuuuno ja na studiach pracowałam w KFC i kiedyś trafiłam na tak osrany kibel, jakby ktoś tą kupę przez wiatrak przepuścił. Wszystko ściany, podłoga... masakra.
A mój mąż kiedyś pracował w Decathlonie i ktoś w bucie zostawił zużytego kondoma.
Albo jakaś matka pozwoliłą dziecku zrobić kupę w przebieralni...