reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
No właśnie ja wczesniej bylam na etapie ze nie pojade na stacje bo za wąsko i ciezko wyjechać itp. Więc stary juz dał mi spokój... ale zapomniał mi zatankować jak był, doszło mi kilka nieplanowanych wyjazdow + klima prawie na maxa i nie było wyjścia 🤣
Ja nie mam problemu z tankowaniem, ale najgorzej jak mam kogoś auto i jeszcze nim nie jechałam i nie wiem jak się otwiera wlew🤣
Ogólnie to mogę tankować nie lubię płacić

Wiem, ze to jelituwka. Ale moja psiapsi zaszła w cionsz w następnym miesiącu po lejitowce!
A co powiesz koleżanko na to, że jestem po poronieniu okres spuznia mi się 4 dni licząc że mam 30dniowe cykle. Zrobiłam test i jest biały i nie mam rzadnych objawow ale nikt nie ma na pocztaku. Na okres się nie zapowiada, bo nie mam plamień i brzóch mnie nie boli. Testy po prostu kłamią ja tak miałam

A co powiesz koleżanko na to, że jestem po poronieniu okres spuznia mi się 4 dni licząc że mam 30dniowe cykle. Zrobiłam test i jest biały i nie mam rzadnych objawow ale nikt nie ma na pocztaku. Na okres się nie zapowiada, bo nie mam plamień i brzóch mnie nie boli. Testy po prostu kłamią ja tak miałam
Nie jestem twojo kolerzanka!

Współczuje poronienia, ale nie wtrącaj się bo nikt cię o to nie prosił. Na tym forum to wszystkie takie mondre nagle! Idę z tond!!! Wiedziałam, żeby nie zakładać tu kąta!

reklama
Do góry