reklama
Ceonis
Fanka BB :)
Aż musiałam usunąć zdj bo moja rejestracja na naklejce była a jak zamazalam to za duży format, żeby dodać to zdjo kurna xD może to Amber Heard xDD
Nel331
Ja nie mam problemu z tankowaniem, ale najgorzej jak mam kogoś auto i jeszcze nim nie jechałam i nie wiem jak się otwiera wlewNo właśnie ja wczesniej bylam na etapie ze nie pojade na stacje bo za wąsko i ciezko wyjechać itp. Więc stary juz dał mi spokój... ale zapomniał mi zatankować jak był, doszło mi kilka nieplanowanych wyjazdow + klima prawie na maxa i nie było wyjścia
Ogólnie to mogę tankować nie lubię płacić
Nel331
To ty plujesz jadem i jestem głupio mądra !No i czemu od razu plujesz jadem. Jesteś żmijo!
Chyba wiem lepiej, znam swój organizm, a tak nigdy nie miałam jak dzisiaj ! Poza tym moj stary ma turbo plemniki i one napewno szybko po serduszkowaniu dotarły na miejsce !
Nel331
Ja już zaszłam !Wiem, ze to jelituwka. Ale moja psiapsi zaszła w cionsz w następnym miesiącu po lejitowce!
Ceonis
A co powiesz koleżanko na to, że jestem po poronieniu okres spuznia mi się 4 dni licząc że mam 30dniowe cykle. Zrobiłam test i jest biały i nie mam rzadnych objawow ale nikt nie ma na pocztaku. Na okres się nie zapowiada, bo nie mam plamień i brzóch mnie nie boli. Testy po prostu kłamią ja tak miałamWiem, ze to jelituwka. Ale moja psiapsi zaszła w cionsz w następnym miesiącu po lejitowce!
Nel331
Z tego Ty się śmiejesz hejterko? Myślałam, ze na tym forum są dorosłe kobiety i można zapytać. Po to jest forum. Zobaczysz, zrobię test i Ci gały z oczu wyjdą !Nie mogę się smiac bo po wczorajszym przyjęciu komunijnymi mam zakwasy z przejedzenia
Moonstone
Moderator
Nie jestem twojo kolerzanka!A co powiesz koleżanko na to, że jestem po poronieniu okres spuznia mi się 4 dni licząc że mam 30dniowe cykle. Zrobiłam test i jest biały i nie mam rzadnych objawow ale nikt nie ma na pocztaku. Na okres się nie zapowiada, bo nie mam plamień i brzóch mnie nie boli. Testy po prostu kłamią ja tak miałam
Współczuje poronienia, ale nie wtrącaj się bo nikt cię o to nie prosił. Na tym forum to wszystkie takie mondre nagle! Idę z tond!!! Wiedziałam, żeby nie zakładać tu kąta!
reklama
Nel331
LejeNie jestem twojo kolerzanka!
Współczuje poronienia, ale nie wtrącaj się bo nikt cię o to nie prosił. Na tym forum to wszystkie takie mondre nagle! Idę z tond!!! Wiedziałam, żeby nie zakładać tu kąta!
Podziel się: