reklama
Daczia
Fanka BB :)
Mam w połowie czerwca wizytę u immunologa bo musiałam zrobić jeszcze raz badania na komórki NK i trombofilie ale już dostałam leki gdybym zaszła czyli sterydy( przede wszystkim na komórki NK 17%) i heparyne. Co do leczenia to moja twierdzi że od pozytywnego ale zobaczymy co powie w czerwcu. Kiedy bedziesz miała wyniki z killerów(komórki NK) ?Możesz powiedzieć coś więcej ?
Bo rozumiem, ze nie ma szans na ciąże zanim mego nie ogarniemy ale jak wyglada leczenie ?
Bibi89
Kurcze, może to głupio zabrzmi, ale wczoraj tak właśnie myslalam, że zaczęły się już upały i np w sierpniu czy we wrześniu to już bym była w 6-7 miesiacu czyli już chyba ciężko w takie upały, więc przynajmniej będę jakoś funkcjonować w to lato nagle tyle koleżanek znalazłam na powakacyjne staraniaKobiety wiecie co? Ja to teraz nie chce nawet tej ciąży, raz, że jest lato, mamy zaplanowanych parę imprez, jeszcze nasze wesele, wyjazdy i chce się tym cieszyć, wypić piwko ze znajomymi, chce się nie martwić, że pierdnę i znowu poronie. Także czekam tu sobie z Wami do jesieni i wizja porodu wiosna, a nie zima też jest pocieszająca. Ja mam uro w połowie września, stary w lipcu, to mega fajnie przy takiej pogodzie. Ogólnie jestem fanką lata, dlatego zazdraszczam @Bibi89, że mieszka w takim pieknym, ciepłym miejscu
Także spoko, mnie ta biel na teście nie zasmuciła
Nigdy nie słyszałam o takim sklepie, ani ja ani stary ale chyba wygląd ok na pierwszy rzut oka. Zależy jak duże zakupy planujesz@Bibi89 mam do Ciebie pytanie offtopowe. Czy hiszpański sklep WaveInn jest godny zaufania? Potrzebuję zakupić rzecz, której nie ma nigdzie a jest tylko tam, ale zupełnie nie znam tego sklepu. Znasz ten sklep? Można śmiało kupować?
P.S. Byłam na laparo i jajowód cały, drożny, więc myślę, że u Ciebie będzie tak samo, bo wykryłaś cp jeszcze szybciej niż ja
Jeśli jajowód był drożny a miałaś CP to dopadł Cie po prostu pech ? Ja mam wizytę 17 czerwca i będę naciskać na badanie drożności, zobaczyny
Potrzebuję kupić rzecz za tysiaka. Ryzyk fizykKurcze, może to głupio zabrzmi, ale wczoraj tak właśnie myslalam, że zaczęły się już upały i np w sierpniu czy we wrześniu to już bym była w 6-7 miesiacu czyli już chyba ciężko w takie upały, więc przynajmniej będę jakoś funkcjonować w to lato nagle tyle koleżanek znalazłam na powakacyjne starania
Nigdy nie słyszałam o takim sklepie, ani ja ani stary ale chyba wygląd ok na pierwszy rzut oka. Zależy jak duże zakupy planujesz
Jeśli jajowód był drożny a miałaś CP to dopadł Cie po prostu pech ? Ja mam wizytę 17 czerwca i będę naciskać na badanie drożności, zobaczyny
Rok temu miałam już badaną drożność i jajowody były drożne, więc mógł to być pech lub jednak immunologia, czyli macica kazała zarodkowi spierdalac, to spierdolil do jajowodu
Bibi89
Ej takiego rozwiązania nie brałam nawet pod uwagęPotrzebuję kupić rzecz za tysiaka. Ryzyk fizyk
Rok temu miałam już badaną drożność i jajowody były drożne, więc mógł to być pech lub jednak immunologia, czyli macica kazała zarodkowi spierdalac, to spierdolil do jajowodu
Nel331
Na razie mam coś takiego, ja się nie znam na tym kompletnieMam w połowie czerwca wizytę u immunologa bo musiałam zrobić jeszcze raz badania na komórki NK i trombofilie ale już dostałam leki gdybym zaszła czyli sterydy( przede wszystkim na komórki NK 17%) i heparyne. Co do leczenia to moja twierdzi że od pozytywnego ale zobaczymy co powie w czerwcu. Kiedy bedziesz miała wyniki z killerów(komórki NK) ?
Załączniki
Ja miałam najpierw dwa biochemy, potem cp, dlatego lekarz uważa, że macica odrzuca zarodki i musimy zająć się immunologią.Ej takiego rozwiązania nie brałam nawet pod uwagę
Bibi89
Czyli ok 200e, myślę że możesz zaryzykować. Wygląda okPotrzebuję kupić rzecz za tysiaka. Ryzyk fizyk
reklama
Bibi89
W moim przypadku to była pierwsza jakakolwiek ciąża więc zobaczyny co jeszcze los przyniesieJa miałam najpierw dwa biochemy, potem cp, dlatego lekarz uważa, że macica odrzuca zarodki i musimy zająć się immunologią.
Podziel się: