reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Jest kierowca ciężarówki, od tego miesiaca zaczęły mu sie 3-4 dniowe wyjazdy, wcześniej był praktycznie codziennie w domu 🙂
wiem, że to głupio zabrzmi, bo kocham mojego starego całym serduszkiem i uwielbiam spędzać z nim czas, ale chciałabym, żeby tak z raz na pół roku gdzieś poszedł na noc xD żebym mogła tak sama ze sobą zupełnie pobyć :D na jakiś kawalerski czy coś

wiem, że to głupio zabrzmi, bo kocham mojego starego całym serduszkiem i uwielbiam spędzać z nim czas, ale chciałabym, żeby tak z raz na pół roku gdzieś poszedł na noc xD żebym mogła tak sama ze sobą zupełnie pobyć :D na jakiś kawalerski czy coś
O taaak wiem o czym mowisz, ja tez sobie cenie ta przestrzeń dla siebie 🙂 ale moj stary to po wsi noga, 2 razy nie trzeba powtarzać że ma wychodne🤣🤣

O taaak wiem o czym mowisz, ja tez sobie cenie ta przestrzeń dla siebie 🙂 ale moj stary to po wsi noga, 2 razy nie trzeba powtarzać że ma wychodne🤣🤣
A no to my raczej wszędzie razem, on raz na jakiś czas właśnie z kumplami wychodzi na wódkę xD
ja miałam kiedyś koleżankę, która nie potrafiła spędzić po południa sama. Codziennie pisała do kogoś, żeby cokolwiek z nią robił. Dla niej niemożliwym było spędzenie wieczoru samej z ksiażką czy filmem. STrasznie tego nie rozumiem. Ja kocham czas dla siebie :D

A no to my raczej wszędzie razem, on raz na jakiś czas właśnie z kumplami wychodzi na wódkę xD
ja miałam kiedyś koleżankę, która nie potrafiła spędzić po południa sama. Codziennie pisała do kogoś, żeby cokolwiek z nią robił. Dla niej niemożliwym było spędzenie wieczoru samej z ksiażką czy filmem. STrasznie tego nie rozumiem. Ja kocham czas dla siebie :D
Tzn my tez zazwyczaj razem bo stary zawsze chce ze mna, ale jak juz tych wyjsc/wyjazdow jest za duzo albo np. wymysla cos plenerowego a mega pizga to ja juz mowie daj żyć 🤣 i lubie spędzać czas sama ze sobą 🙂

reklama
Też oglądałam i płakałam 😔

Mi immunolog powiedziała że agresywnie może organizm działać na zarodek bo też mam to podwyższone i w moim przypadku sterydy
Możesz powiedzieć coś więcej ?
Bo rozumiem, ze nie ma szans na ciąże zanim mego nie ogarniemy ale jak wyglada leczenie ?

Do góry