reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Jest kierowca ciężarówki, od tego miesiaca zaczęły mu sie 3-4 dniowe wyjazdy, wcześniej był praktycznie codziennie w domu 🙂
wiem, że to głupio zabrzmi, bo kocham mojego starego całym serduszkiem i uwielbiam spędzać z nim czas, ale chciałabym, żeby tak z raz na pół roku gdzieś poszedł na noc xD żebym mogła tak sama ze sobą zupełnie pobyć :D na jakiś kawalerski czy coś

wiem, że to głupio zabrzmi, bo kocham mojego starego całym serduszkiem i uwielbiam spędzać z nim czas, ale chciałabym, żeby tak z raz na pół roku gdzieś poszedł na noc xD żebym mogła tak sama ze sobą zupełnie pobyć :D na jakiś kawalerski czy coś
O taaak wiem o czym mowisz, ja tez sobie cenie ta przestrzeń dla siebie 🙂 ale moj stary to po wsi noga, 2 razy nie trzeba powtarzać że ma wychodne🤣🤣

O taaak wiem o czym mowisz, ja tez sobie cenie ta przestrzeń dla siebie 🙂 ale moj stary to po wsi noga, 2 razy nie trzeba powtarzać że ma wychodne🤣🤣
A no to my raczej wszędzie razem, on raz na jakiś czas właśnie z kumplami wychodzi na wódkę xD
ja miałam kiedyś koleżankę, która nie potrafiła spędzić po południa sama. Codziennie pisała do kogoś, żeby cokolwiek z nią robił. Dla niej niemożliwym było spędzenie wieczoru samej z ksiażką czy filmem. STrasznie tego nie rozumiem. Ja kocham czas dla siebie :D

A no to my raczej wszędzie razem, on raz na jakiś czas właśnie z kumplami wychodzi na wódkę xD
ja miałam kiedyś koleżankę, która nie potrafiła spędzić po południa sama. Codziennie pisała do kogoś, żeby cokolwiek z nią robił. Dla niej niemożliwym było spędzenie wieczoru samej z ksiażką czy filmem. STrasznie tego nie rozumiem. Ja kocham czas dla siebie :D
Tzn my tez zazwyczaj razem bo stary zawsze chce ze mna, ale jak juz tych wyjsc/wyjazdow jest za duzo albo np. wymysla cos plenerowego a mega pizga to ja juz mowie daj żyć 🤣 i lubie spędzać czas sama ze sobą 🙂

reklama
Też oglądałam i płakałam 😔

Mi immunolog powiedziała że agresywnie może organizm działać na zarodek bo też mam to podwyższone i w moim przypadku sterydy
Możesz powiedzieć coś więcej ?
Bo rozumiem, ze nie ma szans na ciąże zanim mego nie ogarniemy ale jak wyglada leczenie ?

Do góry