Ja jak zwykle hurtem bo nie mam czasu...
Matko, wzruszyłam się! Niesamowite... I jeden z komentarzy też mnie ruszył.
Więc ja jestem już stara bo od jakiegoś czasu już mi się nie chce malować. Zresztą nie muszę mieć do pracy reprezentacyjnego wyglądu, więc mam wywalone i bardzo mi z tym dobrze
Na okazję oczywiście się maluję, nie to że wogóle, ale po prostu na codzień nie mam takiej potrzeby i czuję się z tym szczęśliwa, żadnej presji
Moja koleżanka z pracy miała, zrobiła histero i zaraz zaszła... Widziałam że dziewczyny komentowały że usunęły i ciąży brak, no ale uważam że to faktycznie może być sporaprzyczyną. Więc myk myk do lekarza! Niech usunie jeszcze przed waszym kolejnym podejściem do starań, po co marnować czas
Ja zrobiłam dziś owulaka i bladzioooch..
A ja wczoraj jeździłam chyba drugi lub trzeci raz po centrum Warszawy!(jestem ze #redniej wielkości miasta) Zawsze mnie to stresuje ale dałam radę
Jestem dumna że dzwona nie zaliczyłam bo jeżdżą jak wariaci
A ja uważam że jestem dobrym kierowcą
Znalazłam taką informację jak w załączniku. Więc nie koniecznie tak musi być. Ważniejsze są komórki NK. U mnie norma tych co Ty masz podwyższone jest od 31-61. Wiem, wiem, każde labo ma swoje normy, ale w immuno chyba zwykle bywa podobnie.
To była moja ogromna zmora! I tj pisałam dostałam PoreBright Serum z tego Favetheory i mega się zmniejszyły pory i zniknęły zaskórniki z którymi też miałam ogromny problem...
A jaki lekarz stwierdził IO i na jakiej podstawie, skoro dwóch poprzednich twierdziło że ok?? Jestem w szoku, bo ja też mam dziwne wyniki i dwóch lekarzy mi mówiło że jest spoko, a ja nie mam pewności i może do 3 razy sztuka tak jak u Ciebie?
Ja jak byłam w drugiej (też utraconej) ciąży to mimo wszystko miałam zamiar jechać na wakacje. Teraz jak zajdę nie wiem co będzie, ale póki co uważam że nie będę chuchać (chuchalismy dwa poprzednie razy i nic z tego) bo u mnie przyczyną niepowodzeń nie było poronienie samoistne z przeforsowania czy coś, tylko prawdopodobnie wada genetyczna i zarodki nie chciały się nijak same poronić, więc chuchanie mi nic nie da.
Oessssu! Taaaak, jak ja to rozumiem! Jestem introwertyczką, do tego osobą wysoko wrażliwą i ładuję baterie jak jestem sama. Mąż praktycznie nie drałuje mnie z energii, ale uwielbiam jak w piątki wychodzi z kolegami
Na początku szybko wracał bo nie chciał żebym była sama, ale mocno uświadomiłam mu że ja potrzebuję być czasem sama
Ja brałam z zalecenia lekarza 5mg jak zaszłam w ciążę.
NK za wysokie, najlepiej jak jest w przedziale 10-12%, pewnie dostaniesz steryd, poziom nie bardzo wysoki, więc myślę że do szybkiego sprostowania, nie panikuj